måndag 6 januari 2014

Tolkat skiss

Hej!

Ännu ett foto från vår båtluff i Kykladerna i somras är nu scrappat och klart. Det föreställer min man som äter frukost första morgonen på ön Anafi. Vi kom runt elva tiden kvällen innan, då fullmånen som speglades i vattnet. Vi förstod att vi hade magnifik utsikt men vi var mållösa på morgonen då vi kom ut på altanen. 

Skissen, som du hittar på den här fantastiska bloggen: http://www.shimelle.com/paper/1897/sketch-to-scrapbook-page-putting-one-photo-centre-stage/ 
Min layout:
Material:
Mönstrade papper från Echo Park. Bakgrundspappret har jag färgat med Mister Huey's color mist sunshine. Ganska orange gul, tycker jag.
Stämplar från Studio Calico
Stjärnor från Twine + Ink.
Enameldots från Studio Calico.
Brunfärgade Bokstäver från American Craft.

Idag har jag besökt Panduros rea, köpte ett block med enfärgade papper och gluedots. Det var rätt urplockat bland reavarorna.
Imorgon börjar vårterminen och alla mina kollegor tar nya tag. Känns konstigt att fortsätta att gå hemma men samtidigt lite snönt.
Må gott!

onsdag 1 januari 2014

Presentkort och etikett

Gott nytt år!
Hoppas det nya året varit bra hit in tills. Familjen är trött och jag med, tre timmars sömn blev det för mig. Det var väldigt mycket smällare mellan tolv och fyra som avfyrades i närområdet. Stackars djur och ljudkänsliga människor!

Idag tänkte jag visa ett presentkort och en presentetikett.
Presentkortet är stämplat med en stämpel från Inkido och Reprint (tror jag) sedan värmeembossat med vitt pulver från American Craft på ett rosa enfärgat papper. 

Presentetiketten (tag) var ganska enkel att göra. Mönstrat papper samt stickers.
Det var allt för nu, dags att fortsätta slappa. Må gott!