tisdag 23 november 2010

Flaskkort till min PT

Hej!

Nu är min PT- kamp över och jag är cirka 18 kg lättare. Det har varit en fantastisk tid på många sätt och självklart tung också. Jag har hittat glädjen och motivationen med träningen och att äta bra mat. Sitter nu i soffan här hemma efter min första dag som "normal" människa. Jag var faktiskt på gymmet imorse och körde en stunds spinning men beslutade mig nu på eftermiddagen att umgås med familjen ikväll istället för att hänga på gymmet. Nu sitter jag här och känner mig ganska sysslolös och hungrig. Så här hungrig har jag inte varit på hela tiden, jag tror att det beror på att jag har haft fullt upp.

Som tack för den här 10 veckorsperioden gjorde jag ett flaskkort till min häliga persoliga tränare Lill. Hon har gjort ett fantastiskt jobb under de här vckorna. Idag har jag saknat hennes sms om antal steg, mat och träning. Det har blivit ett antal sådanan per dag. Vi har tränat tillsammans minst 3 ggr/ vecka och lärt känna varandra ganska bra och haft väldigt roligt tillsammans.


Material: Jag har använt Kraft cardstock från Bazzil. Mönstrat papper från Graphic 45 "Domestic Goddess". Bokstäver från October afternoon och Prima. Blomma och brad från Reprint och Panduro. Halvpärlor från Artoz. Spetsen har jag fått med ett kit från My Scrapbook Nook. Alla kanter är chalkade med Chestnut Roan.

Måste erkänna att jag är nöjd med resultatet både när det gäller kortet och med PT- kampen.

Må gott!!!

4 kommentarer:

Annelie sa...

GRATTIS!!!
Och super fint kort.

Cornelia sa...

Oj, vad du har kämpat, men med gott resultat! Grattis till viktnedgången!

Och så har du ju gjort ett riktigt härligt flaskkort också. Kan tänka mej att det uppskattades!

Lisa sa...

grattis! Fint flaskkort :)

/Lisa

Alva sa...

Oj så fint flaskkort! :) Hon som fick det blev säkert jäteglad!!
Och GRATTIS =)
/Alva