måndag 30 september 2013

Spillbitskort del 15

Hej!

Hittade en massa spillpapper från Cosmo Cricket (2006) och Basic Grey Marakech (några år gammal serie) och de passade perfekt tillsammans. 
Det blev en hel del kort vissa mer lyckade  än andra. Använt stora fjärilar, värme embossade och färglagda med Distress Inks.

Här är närbilder på några av dem:

Jag har fortfarande kvar lite av Cosmo Cricket pappret (orange), hittar säkert på att göra något kort med det pappret och någon annan spillbit.
Må gott!!!!

söndag 29 september 2013

2 Layouter och 1 kort

Hej!

Idag tänkte jag visa två layouter från vår vecka i Alanya (2012) och ett kort, alla tre gjorda med samma papper och dekorationer.

Den första layouten är berättelsen om min äldsta dotters väska som försvann på flyget till Turkiet och återkom två dagar senare. F höll modet uppe men tyckte att det var jobbigt, det syntes. Det var en glad överraskning när väskan anlände till hotellet. Den hade varit i Köpenhamn.

Den andra layouten är på mig. Jag ska föreställa en vild köttätare men det ser ut som om jag spyr kött. Fotot är taget på en av våra lite finare middagar i Alanya.
 Kortet är som sagt gjort av spillbitarna som blev över.
Material:
Papper bl. a från October Afternoon, Studio Calico, Simple Stories och American Craft.
Stora blommor är från Sassafrass Lass, de har många år på nacken.
Små blommor är utklippta från ett av papprena.
Många av dekorationerna kommer från mina Studio Calico Kits.
Flickan är en stämpel från The Greeting Farm. Färglagd med mina Promarker pennor.

Fortfarande ingen bebis, jag skulle hemskt gärna vilja att den kommer snart, är ju så nyfiken för att se vad det är för liten person där inne.

Må gott!

lördag 28 september 2013

4 Layouter + ett kort

Hej!

Här kommer tre stycken layouter som är ovanliga, när det gäller mig. Jag har använt vanliga fotofickor och stoppat in korten i. Anledningen är att jag har väldigt mycket foton på när vi gick runt i Side och tittade på alla fornlämningar, då är det lättare att samla dem i fotofickor. Det blev dessutom en vanlig layout och ett kort av de pappren som jag använde.
Vi var en vecka i Side, Turkiet, 2012 och en vecka i Alanya. Väldigt kul resa framför allt för att det var två helt olika turistmål. Vi fick uppleva mycket, i Alanya storstadspuls och i Side turism och en massa antik sevärdheter. Det kommer ett inlägg med liknande layouter om Alanyas borg, har inte redigerat fotona än.


Framsida
Mitten
Baksida

12x12 tum LO

Spillbitskort
Material:
Mönstrade papper bl. a från Simple Stories, October Afternoon, Studio Calico.
Dekorationer från Studio Calico kits samt Simple Stories.
Pojken är en stämpel från The Greeting Farm, färglagd med Promarker pennor.

Det var allt för nu. Må gott!

fredag 27 september 2013

Spillbitskort del 14

Hej!

Här kommer ytterligare spillbitskort. Jag får mer inspiration av mina gamla spillbitar än mina nya papper, vilket är superbra. Det är en utmaning samtidigt som en tillfredsställelse att se hur man kan använda små bitar till ett par, tre kort.Produkter
Muffins stämplar från Hero Arts, paperpiecade. (Jag har stämmplat på olika färgade papper och satt ihop till ett motiv)
Flickstämpel från The Greeting Farm, henne har jag färglagt med Promarker pennnor.
Har använt en massa Stickles (glitterlim) och glossy accents.
Papper kommer bl. a från Bo Bunny, Echo park och Lily Bee Designs.

Imorgon kommer jag att visa upp ett antal layouter som har blivit gjorda under våren och sommaren.

torsdag 26 september 2013

Uppdatering

Hej!

Vilken dag som helst blir jag mamma till ett tredje barn. Graviditeten har varit ganska jobbig, speciellt i somras och början av september då jag hade fruktansvärt ont i ryggen och kunde inte göra någonting mer än att gråta;)
När jag har haft mindre ont har jag försökt att pyssla lite vid mitt bord och har faktiskt gjort en hel del kort och layouter. Albumet om vår Turkietresa är snart klart, vilket är skönt då jag har både Thailandsresa och Greklandsresa att scrappa.

Tänkte idag visa ett antal spillbitskort som jag har gjort. Jag älskar att scrappa upp gamla papper och dekorationer istället för att börja skära och använda nya.
Här har jag använt papper från October Afternoon,  Kaiser Craft och Crate Paper. De stora fjärilarna är värme embossade med vitt pulver, stämpel från Inkado.

Det var allt för idag, det kommer fler spillbitskort imorgon.
Må gott!