lördag 13 juni 2009

Jag skapar

faktiskt nästan varje dag men orkar inte uppdatera bloggen just nu. Jag har varit sjuk igen och känner mig helt uttömd på energi. Mgen är fortfarande inte bra men aptit har jag, det vore ett mirakel om den försvann. Nu ska jag ha 8 veckors semester innan jag träder in i min nya tjänst som lärare i ettan.

Jag har gjort ett beställningskort (kommer senare i bloggen) till Christel, Tack så mycket. Vilket var jätte kul att göra. Jag gjorde även två kantbokmärken till henne. Jag använde papper från Basic Grey från serierna Ambrosia och Urban Prairie. Blommorna är bl. a från Petaloo.

När det var Handarbetas scrapträff i slutet av april, var jag på Webmoster Helenes kurs. Vi använde mistsprayer och mallar och lite annat. Jag gjorde aldrig klar dubbelLO:n som jag påbörjade då. Nu är den dock färdig. Jag tror dock inte att det är min stil på LO och kommer nog att fortsätta på den banan som jag har slagit in på. Jag tycker att det är kul att gå kurser och testa olika tekniker för annars utvecklas man inte. Till dubbelLO:N är det mistsprayer från Tattered Angels och mallarna kommer oxå från dem. Jag tror det mönstrade papperet var från My mind's eye men det kan vara fel. Blommorna är från Handarbeta och de är sprayade med en mistspray som är lite pärlemoskimrande. Titeln är stickers från American craft, rekommenderar dem inte, ramlar loss hela tiden så man måste klistra fast dem iallafall men man får många för priset.

När det var scrapträff i Täby den 16/5 köpte jag roligt och färgglatt papper från My little shoebox. Jag har redan visat en LO här ibloggen med dessa papper. Nu kommer en LO till med min yngsta dotter på. Hon är så fin på kortet så jag var tvungen att skapa en LO om henne och till henne.Fåglarna är utklippta från det mönstrade pappret, det är även glossy accent (Ranger)på dem för att få en rolig struktur på dem. Träden är stämplar från Maya Road, dessa är stämplade med Stazon Timber brown och sedan är det crackle accent (ranger) för att få det se ut som bark. Det är även lite löv som dekorationer, dessa är oxå stämplar från Maya road, samma stämpelset. Titeln är chipboardbokstäver från Heidi Swapp, de är målade med Acrylfärg från Making Memories Sunflower och sedan crackle accent även på dessa. Blommorna vet jag inte vad det är för märke men knapparna är från SEI. Det var allt för den här gången. Nu sak jag fortsätta med en LO till Scrapparazzi. Den kommer att heta "I Skuggan". Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: