söndag 23 augusti 2009

Grattis

Hej!

Imorgon börjar skolan för alla barn i Nacka Kommun. Jag ska få möjligheten (och förtroendet) att lära 23 ettor en mängd kunskap, iaf läsa och skriva. Jag tror att jag är lika nervös som dem.

Till mina små barn i klassen har jag gjort en "grattis- skylt" att ha på sin bänk när de fyller år. Födelsedagen är ju så viktig när man är 7 år så det gäller att uppmärksamma den ordentligt.
Mönstrade papper är från Fancy Pants och serien "Delight" Spice, potpurri och Thoughtful heter dem. Orange cardstock från PaperMania. Blommor är köpta på Panduro och bokstäverna är utstansade med alfabet från Quickkuts, själva ordet är det Glossy Accents på. På den andra sidan är meningen "Det är min dag" stämplad med clearstamps från Hero art, förutom ordet "min" som oxå är utstansat med ett alfabet från QK. Alla bilder i det här inlägget är klickbara, de öppnas i ett nytt fönster för att man ska se hela.
Grattisskylt 3
Grattisskylt 1
Grattisskylt 2
Beskrivningen på skylten fick jag på en sida som heter Scrapbook Crazy

Samma papper har jag även använt till en Lo om vår semester i Grekland 2007. titeln är Utstansad med Cookie Cutter- alfabetet "exotic" och Sizzix- alfabetet Yarn. Semester har turkost glitterlim från You_Do för att det ska glittra som havet. Chipboardtagsen är från K & Company, de har jag smält enamelpulver på och sedan skrivit öarnas namn på. Alla kanter är chalkade med Fluid Chalk "Chestnut roan". LOn är scrapliftad från Creating Keepsakes. Jag har just nu problem att skapa LO:s och måste ta all möjlig hjälp. Vi besökte ett gäng stränder under vår båtluff 2007, på den här LO är det stränder från Amorgos, Koufonissi och Ios. På Amorgos och Ios hade vi så varmt så det var nästan omöjligt att ligga på stranden, man fick vara i vattnet hela tiden.
Photobucket

Vill passa på och säga att alla kurser i scrapbooking, kortmakeri och annat pyssel är nu utlagt på Scrapparazzis hemsida under fliken "Kurser och träffar" Det är väldigt duktiga kursledare. Jag kommer också att hålla i några kurser, vilka vet jag inte riktigt i nuläget.
Dessutom är det ett event den 12/9 i den fysiska butiken (Scrapparazzi, Krukmakargatan 3 i Stockholm). Maria Ammar, som är jätte duktig på att färglägga stämpelmotiv med Promarkers, kommer och dema. Passa på och kom och lär av henne. Marias stämpelmotiv är fantastiskt färglagda!!!! Jag kommer också att dema några produkter och tekniker.

Det var allt för den här gången.

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Det var en annorlunda färgkombination; orange och turkost!!! Snyggt! Det passade ju alldeles utmärkt till Grekland!

Välkommen åter - det var länge sedan! Vi syns på lördag!

Charlotta

Zornitsa sa...

stort ansvar vilar på dina axlar, att lära barnen allt det de behöver lära sig och det kommer du att klara av galant :) Trevlig helg!