torsdag 3 september 2009

Presentkort

Hej!

Jag vet att jag är dålig på att uppdaterat bloggen men det är väldigt mycket på jobbet just nu. Det är roligt men mycket intensivt men jag tror att vi i klassen börjar landa och hitta varandra och alla nya rutiner. När jag kommer hem hinner jag bara scrappa men inte uppdatera bloggen eller fotografera alsterna.

Idag tänkte jag visa två kort som jag har gjort av spillbitar av Maja Design och cardstock från Bazzil. Band har jag köpt på Panduro och påsnitarna vet jag inte varifrån de kommer. Fjärilarna är stämplar från Inkido. Jag har stämplat med svart färg och sedan embossat med ett glittrigt embossingpulver från Gel a tins. De vita blomstämplarna är från Maya Road och de är också embossade fast med vitt embossingpulver från Ranger. I det mönstrade pappret har jag använt en stans (dies) från Spellbnders. Pappret är fastsatt med 3d- kuddar för att få lite nivåskillnader, struktur i kortet.

Det översta kortet är ett presentkort.
Det andra kortet (se nedan) är ett kuvert och sedan är det ett litet kort innuti. Jag skulle göra ett presentkort till men det blev för smalt så då gjorde jag ett kort innuti, så fick jag både ett kuvert och ett kort.

Jag hittade beskrivningen på presentkortet på Youtube "StarofMay". Det var väldigt enkelt och det blev väldigt snyggt, tycker jag.
Det var allt för idag. Jag har två filmer att redigera men det får bli när det blir.

3 kommentarer:

Maiden sa...

Vink vink!
Hoppas allt e bra med dig!
Huvudsaken är ju att du hinner scrappa, fota e ju inte lika viktigt... ;-)
Massa kramar

The Traveller sa...

Hi!! very beautiful cards you have here!!! Love the butterflies, very pretty. Have a great weekend. :D
Connie

Angelica sa...

Hej vännen! Jättevackra saker du åstadkommer! Du är ju ett riktigt proffs nu, borde öppna ateljé ;) KRam // Angelica