lördag 19 september 2009

Kort idag igen

Hej!

Jag började fundera igårkväll om jag verkligen hade gjort rätt kort till farmor och kom fram till att jag inte hade gjort det. Så nu har jag gjort ett nytt kort av delar av månadskittet ( tror att det var februaris) från Scrapbooknook. De är mönstrat papper från Cosmo Cricket och deras Everafter- serie. Även bilden är från Cosmo Cricket. Stämpeln "Tänker på dig" är stämplat med grå färg från Staz On (Dove Grey), har aldrig använt den stämelfärgen förut. Det blev en fin soft färg. Alla kanter är chalkade med Burnt Sienna från ColorBox.


Här kommer kortet.
Hur leker livet annars? Jo det är fint väder ute och jag ska faktiskt sätta mig på balkongen i solen och avnjuta en kopp te. Te ska tydligen vara bra mot halsont.

PS det gamla Krya på dig- kortet är till salu om nån skulle vilja köpa det för 30 kronor.

3 kommentarer:

Anki sa...

Hej! Det blev ju jättefint! Du får väl ge dig själv det där andra krya-på-dig kortet om du har ont i halsen. Må så gott och hoppas du får en fin vecka. Kram - Anki

Guldkant sa...

Fint kort till farmor!

Annelie sa...

Hej hej!

Det där kortet har jag kikat på inne på The Nooks galleri. Jättefint!

Har själv månadskit från The Nook och delar av vårat materialkit till träffen i Enköping var beställt därifrån. Du kan nog gissa vilka :)

~ Annelie ~
www.tigerfamiljen.se
www.enkopingspyssel.se