söndag 27 september 2009

En LO och ett KORT

Hej!
Det är söndag och det är ett underbart väder ute, idag igen! Vilken september det har varit. Igår var jag på scrapträff hos Scrapparazzi. Det var trevligt att träffa fem scrapppande kvinnor. Det byttes tankar och idéer och åt och drack smarrig fika. Tack ni alla!!!


Det blev en LO och tre sidor till mitt minialbum om detta årets midsommar. Jag tycker nog att jag var rätt kreativ. LO:n gick på ett kick och det tror jag beror på att jag använde ett färdigt kit med papper och dekorationer från Scrapbook Nook. Albumsidan handlar om min yngsta dotter som lever i ett kaos. Det ser ut som hon har vandaliserat hela rummet när hon säger att hon bara har lekt. Finns det inga lekar där rummet inte behöver trashas???


Papper och dekorationer är från Cosmo Cricket "Early bird".


Jag har även gjort ett kort till en utmaning på Papertake Weekly Challenge. Jag skulle göra ett kort till min sambos brorsdotter som fyller 6 år och då passade jag på att slå två flugor i en smäll och göra ett kort till en skissutmaning. Det är egentligen ett ganska otacksamt jobb att göra kort till ett barn därför är det så bra att kunna kombinera det med en utmaning.

Mönstrat papper och knapp från SEI. Cardstock från Papermania och Bazzil. Blomma från YoDo med en vaxad tråd i där det hänger två tags från Creative imaginations. Linjerna bakom det mönstrade pappret är stickers från Creative Imaginations. Stämpelmotivet är från Dovecraft Studio G "Smirk". Jag har färglagt med Promarkers samt satt lite crushed velvet på klänningen och diademet, så där är det lent och mjukt! Lite rosa stickles i kronan.

English: My card for Papertake weekly Challenge. A birthdaycard. Stamp "smirk" from Dovecraft. Coloured with Promarkers and on the dress there's crushed velvet. The crown has pink stickles. Pattern paper and botton from SEI. Flower is from YouDo. Tags from Creative imaginations.

Nu ska jag njuta av söndagkvällen. Imorgon är det en ny arbetsvecka som börjar och hela 5 dagar tills man är ledig igen.

1 kommentar:

Guldkant sa...

Jättefint kort till Jimmys brordotter! Kan tänka mig att det är roligare att göra kort till vuxna som förstår vilket jobb som ligger bakom. Hoppas ni hade de trevligt på kalaset.