torsdag 25 februari 2010

Ett stafflikort, till

Hej!

Jag håller på med en LO om familjens besök på Mouros Beach i somras. Den blir dock aldrig klar men jag har använt samma papper till det kort som jag tänkte visa i bloggen idag. Det är papper från Jenni Bowlin, som jag tycker är jätte fina. Färgerna är underbara att använda nu på vintern. Kortet är ett stafflikort, det finns en tutorial i Scrapparazzis blogg (länk till höger).
Det är ett grattiskort till min mor som fyllde år för några dagar sedan. Vi fick goda semlor, hemmagjorda mazarin och kaffe hemma hos mina föräldrar, väldigt trevligt.

Dekorationer är en vit pappersblomma från You Do, en blå pappersblomma från Panduro, en ros från Prrima. Bladen är Heidi Swapp Ghost Shapes Whisper Blue, jag har aldirg riktigt vetat hur jag skall använda dem men här fungerar de utmärkt. De grå knapparna är från SEI och det svarta blinget är från Reprint. Jag är lite tveksam till att använda accentfärgerna grått och svart, jag hade velat använda endast en men nu är kortet gjort och det känns ganska ok.

<>

Jag har använt en kantstans från Fiskars och där det står "Pia" är utstansat med cuttlebugen.

Tyvärr har jag inte mer att visa för tillfället, då mitt liv mest bestått av jobb, jobb och jobb. Nu har jag fått i mig en kopp kaffe och har faktiskt tiden att scrappa lite. Så må gott!!

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Jättefint kort i fina fräscha färger! Jag ska skicka en länk till mamma som är galen i kombinationen blått/vitt!

La Vikinga

Anonym sa...

Längesedan jag hälsade på hos dig nu..superfint kort! =) Jag ska snart ha en utförsäljning på massor med scrapgodis i min blogg, så håll lite utkik om du är intresserad.

Jag har oxå lite nya godingar i bloggen du kika på! ;)

Ha en skön dag, kramar Ulrica