måndag 8 februari 2010

Stafflikort

Hej!

Det är redan februari och det är kärlekensmånad, om man firar Alla Hjärtans Dag. Min sambo säger till mig att han älskar mig lika mycket oavsett vilken dag det är och att Valentinfirandet bara är en kommersiell smörja. Jag tycker att han har rätt men innerst inne bultar ett romatiskt hjärta som vill ha uppvaktning den 14/2. Vi får se hur det blir i år, då vi faktiskt är barnfria stora delar av dagen. För att uppmärksamma Alla hjärtans dag har jag till Scrapparazzis blogg gjort ett romantiskt kort den här veckan.

Jag höll i en fortsättningskurs i kortmakeri i förra veckan och då gjorde vi ett stafflikort och det kortet som jag visar i bloggen idag är det som kursdelagarna fick vända och vrida på, scraplifta etc. De var otroligt duktiga och vilken kreativitet och aktivitet som rådde.
En tutorial kommer i Scrapparazzis blogg på onsdag.

Som du kanske märker så har jag inte stämplat en hälsning, det är för att jag vet inte hur/ vem som skall ha det här kortet.

Material:  • Mönstrat papper från My Mind's Eye "Penny Lane". Otroligt papper med underbar tjocklek och struktur. Jag älskar dessutom mönstret och färgerna.

  • Blommor från Petaloo, Prima och Panduro

  • Band från Panduro

  • Pärlfloss????

  • Stansen (spetsen) kommer från Martha Stewart Craft.

  • Dies använda i Cuttlebugen är från Nestabilities, Spellbinders.
Det var allt för idag. Imorgon är det arbetsdag som vanlig, idag har jag fått en extra dag ledigt då min äldsta dotter har varit sjuk Vilket har varit otroligt bra, då jag har lyckats komma ifatt men en mängd saker här hemma.

3 kommentarer:

La Vikinga sa...

Gillar!

Alva & Lisa sa...

Hej! Så mycket fint vi hittade här. Du är duktig! :D
Mvh/ Alva och Lisa <3

Ulwa sa...

Tack så jätte mycket för era kommentarer!!!