söndag 31 januari 2010

Scrapträff

Hej hopp!

Igår var det dags för scrapträff på Scrapparazzi. Det var 8 scrapsugna kvinnor som träffades för att pyssla, prata och fika. Det är så skönt att sitta ner och scrappa utan att bli störd av barn, sambo och annat som måste göras hemma.

Jag lyckades gör en LayOut och börja med två stycken, som jag har gjort färdigt idag. Känner mig oerhört duktig!!!!

Här är min LO som jag har gjort till en utmaning på Svensk Scrapbooking där man skulle scrappa om sina förväntningar på 2010. Vad har jag för förväntningar på 2010. Förväntningar kändes lite som nyårslöfte kom jag på när jag satte mig ner för att skiva ner dem. Jag hoppas att jag kommer att vara lycklig är en av de förväntningar som jag har skrivit ner.

Jag har valt rosa papper samt klara härliga färger på det mönstrade pappret som kommer från Basic Greys serie Lemonade. Fotot är från skolfotograferingen i höstas. Använt en massa blommor bland annat från Prima och You Do.
Den andra Lo:n som jag har gjort klart idag är en på min sambo och jag när vi förlovade oss på Mallis 1999 samt vår tio åriga förlovningsdag i somras. Måste nämna att jag tycker att min sambo blir bara snyggare och snyggare. Jag har inte skrivit i texten än på journalingrutan för det är privat, så det kommer jag göra innan jag stoppar in den i vårt album.

Material som jag har använt är från ett kit från My Scrapbook Nook och just nu är det stiltje i hjärnan så jag kommer inte ihåg om papprerna kommer från Pink Paislee eller Lily Bee. Chipboardfjärilen är från Scenic Route och jag har klistrat fast ett mönstrat papper på den samt hällt lite Stickles Star Dust (glitterlim) lite här och där. Allt blir så mycket finare med lite glitter :-) De bruna bokstäverna ser ut som chokladdkakor och jag blir så sugen på fika när jag använder dessa, de kommer från Basic Grey. De ljusblå bokstäverna är från American Craft och är av skumgummi, läckert material. Swirlarna är Rub Ons och kommer från Artoz (tror jag) de var väldigt lätta att arbeta med!


Så till sist den tredje LO:n som blev färdig igår på träffen och som jag är grymt nöjd med. Tack Carola för att du lånade ut stansar samt en "fragment" (Tim Holtz).

Min dotter håller i en ödla i Grekland i somras. Vi såg grynmt mycket ödlor på vår båtluff och fick reda på att på Naxos betyder de tur och att man får olycka om man dödar dem. Elvira och några andra barn lyckades fånga en ödla och vi passade på att ta kort. Den här ödlan levde på poolområdet på vårt fina hotell i Galissas på Syros. Hotellet och stranden var det bästa på hela den ön, Syros var ingen hit!

Material till LO:n är från Lily Bee, PaperMania och American Craft. Blommorna är egengjorda med hjälp av olika stansar. Det var allt för nu. Har några kort på gång eftersom jag ska hålla kurs på onsdag i kortmakeri. Nu ksa jag njuta det sista av helgen genom att äta pizza och titta på Project Runway.

2 kommentarer:

Carina M, cina sa...

Vilka fina Lo:s du har gjort.
Jag blir inspirerad av dina fina färger, riktigt våriga.

Roligt att se lite Lo:s efter alla fina minialbum.
Kram Carina

La Vikinga sa...

WOW vad du var produktiv!!

Gillar skarpt den med rosa, många blommor och glitter... - inte helt oväntat att den blev min favorit bland gårdagens verk, kanske.

Grattis!

Charlotta