torsdag 19 augusti 2010

Första LO:n på mkt länge

Hej!

Nu har jag äntligen blivit klar med min dubbelsidiga Layout. Jag började med den för ett tag sedan och den blev klar igårkväll. Jag har försökt mig på lite vintagestil, fast jag vet inte om jag lyckades???

Vi pratade om Gyros på lunchen idag och jag försökte förklara men det gick inte så bra. Gyros är en pitabrödsrulle med strimlat kött, tomat, lök, tsatsiki och pommes frites. De är billiga och väldigt goda. Fotografierna på Lo:n är tagna I Galisas som ligger på Syros när vi var där i juli förra året (2009). Syros var väl ingen höjdare direkt men Gyrosarna var goda, där också. Med på bilderna är mina kära döttrar som älskar gyros. Jag har tyvärr inte skrivit någon text på "tagen" än men det kommer. Jag kommer nog också fortsätta att dekorera tagen, när den väl är skiven.

Material:
Mönstrade papper från Sassafrass
Blommor och blad från Prima
Band från Prima
Guldthickers från American Craft
Swirls från Maya Road. De är färgade med gul stämpelfärg, embossade med guldpulver från Reprint och UTEE. Det samma är gjort med den stora bokstaven M.
Alla kanter är embossade med guldpulver från Reprint

Det var allt för nu. Har precis kommit hem från en låååång arbetsdag och ska nu få avnjuta korv med pommes frites till middag. Må gott!!!

5 kommentarer:

Annelie sa...

Oj va fin! Gillar guld "ramen".
Kanske man skulle testa göra en dubbel nån gång.

Anita/AniLi sa...

Ja men vad läckert detta blev!
Väl värt jobbet!
Kram Anita

Annelie sa...

Hej igen.
Va roligt att du vill följa min blogg, jag tar å hoppar på din också!!!

Linda sa...

Vilken härlig LO och häftigt med en dubbel LO!

La Vikinga sa...

Hålle rmed att gyros är jättegott!!

Snyggt med guld på en LO - gyrosarna blir likson lite mer "festiliga" tycker jag. Och så gillar din stil med att dela papperet i två delar med ett mönstrat papper!

C U 2morrow!

Charlotta