söndag 1 augusti 2010

Promarkers, eller vad heter det på svenska?

Hej!

Jag är inne i en period då jag använder mina promarkerpennor väldigt mycket. Jag har beslutat mig för att utveckla min teknik, vilket innebär att jag tittar på tutorials och annat skoj på nätet. Satt och räknade pennorna och hur mycket de kostade i snitt och sammanlagt och kom fram till att det var en massa pengar som jag har spenderat, nu måste jag verkligen använda dem, så att jag får valuta för pengarna. För att veta vilka färger som jag har och hur de ser ut på mitt stämpelpapper, så har jag gjort en palett, kan man säga. Jag stansade ut en massa tags med min Sizzix- die och satte mig och färglade alla tagar och namngav dem. Till fram och baksida använde jag papper från Basic Grey "Origins- revitalize". De små alfabetsstickerserna kommer från Ardonit, köpta på Scrapparazzi.
Som jag skrev så håller jag på att förfinar min promarkerteknik och här är ytterligare några stämpelmotiv.
Den gröna Hängeln kommer finnas på ett kort i morgondagens inlägg i den här bloggen. Ett kort till en utmaning på Passion for Promarkers

Det har varit sol här i stockholmsområdet idag, så vi var på stranden i några timmar. Barnen och sambon badade och jag satt och färglade några motiv till. Utmärkt strandssysselsättning, tycker jag, som numera har svårt att bara ligga och sola. 
Jag kan inte fatta att det är Augusti, vart tog sommaren vägen. Jag har bara två veckor kvar av min semester och det känns så lite. Jag gillar mitt jobb men det skulle vara skönt med några veckor ledigt till. Det är först nu som jag känner att jag har kommit ner i varv och då är det dags att börja jobba. Nåja! Jag ska inte klaga´, har ju trots allt varit ledig sedan den 19 juni, eller nåt sånt.
Må gott!

2 kommentarer:

Cathrine sa...

Jättefint färglagt!

Jag håller också på att öva upp min förmåga att kunna färglägga mina stämpelmotiv!

Hälsa gärna på i min blogg så kan du se några motiv!

http://scrappatavmjau.blogspot.com

// Cathrine

La Vikinga sa...

Fiffigt gjort!

Charlotta