söndag 26 september 2010

Början på ett minialbum

Hj hopp!

Jag vet att det var längesedan jag skrev men tiden går fort när man har roligt och det har jag. Jag tränar minst två gånger per dag och ska gå minst 16000 steg per dag. Det tar lite tid från scrapbooking, familj och vänner.
Förra lördagen var det scrapträff på Scrapparazzi. Det är som jag har skrivit förut, alltid lika trevligt. Den här gången var vi bara 4 stycken men det var lika trevligt för det.
Jag påbörjade ett minialbum som handlar om mina älskade barn när de plockar blommor på midsommarafton 2009. Jag har gjort flera LO med foton om det tillfället anledningen är att det blev så många fina foton. Min intention är att all journaling ska vara visor som man sjunger på sommaren och midsommartid, exempelvis "Prästens lilla kråka". Jag kommer att använda mig av ett kit från Scrapbook Nook där de flesta mönstrade papprerna kommer från My Mind's Eye "Quite contrary".

Det första uppslaget har en clearalbum sida i mitten. Clearsidan är gjord av lamineringsplast som jag har stämplat med Staz On Timbre. Stämplarna kommer från Maya Road. Filtstjärnor från Making Memories PitterPatter", Bandet med fåglarnapå kommer från Jillibean Soup" samt knappar från SEI.


Det första uppslaget ser ut såhär:


Journalingspots kommer från samma serier som de mönstrade papprerna. "Diket" är stämplat med alfabetsstämplar från Hero Arts. Den lilla stämplade fågeln är från SassaFrass. Det kommer att bli "Prästens lilla kråka i den molnlika journalingrutan.

Det var allt för den här gången. Jag ska försöka att bli klar med uppslag två, det är halvfärdigt.
See Ya!!!!

4 kommentarer:

Annelie sa...

Ja ja e ju album galen så detta kommer jag följa med stort intresse.
SNYGGT!!!

Sissi sa...

Så fint!

Hampus sa...

hej hej...

ser riktigt snyggt ut... tyvärr har jag inte det tålamodet... jag gör fotoböcker av alla mina bilder hos www.solentro.se!

vill ha något "riktigt" att bläddra i, inte bara bilder på datorn... men tycker det är för mycket jobb med att framkalla, köpa album, klister, pennor m m...

men men.. kanske tar tag i det där med scrapbooking någon dag, tack för inspirationen!

/hampus

La Vikinga sa...

Och dessutom passar temat på bilderna jätteperfekt till papperens tema och färgskala!!

Snyggt!

Charlotta