torsdag 21 oktober 2010

En liten gåva

Hej!

Det är har gått över halva tiden av PT- kampen och jag tyckte det var dags att min Personliga tränare Lill fick en liten present. Hon har ju verkligen stöttat mig i min ka.mp mot övervikten. Genom att jag inte känner henne som person utan bara hennes "yrkespersonlighet" så var det svårt att komma på en present. Helt plötsligt gick det upp ett ljus. Varför inte altra en tändsticksask och ge bort några luktljus?

Sagt och gjort. Plockade fram scrapsakerna i söndags bl.a ett kit från ScrapbookNook med papper från Graphic 45 "Domestic Goddess" och tändstickaskar, celofanpåse samt luktljus. Jag har ett litet "förråd" hemma med luktljus och tändsticksaskar för just sådana här tillfällen. Det är så roligt att altra och en fin present att ge bort.

Här är resultatet.
Tycker att texten på "Cutouten" är så bra. Det står: WE CAN DO IT!!! och det stämmer. Lill och jag kommer att ta hem segern, iaf den högsta vinsten; ett nytt hälsosammare liv.
Nu ska jag äta lite bär och kesella 1%, ska blanda i lite Isoprotein vanilj, så smakar det lite som glass. (Om jag nu ff minns hur glass smakar)
Må gott!!!

4 kommentarer:

Cornelia sa...

Jättefin present och du har ju verkligen hittat en bild med text som är "på pricken" rätt!

Lycka till i fortsättningen också!

La Vikinga sa...

Hej! Jag blir så full i skratt att du fortfarande hag kvar av Domestic Goddess!! Det har ju räckt till precis hur många alster som helst!!!

Snygg present till tränaren! 16.000 steg om dagen??? Kan man gå så mycket på en dag? WOW! Jag klarar kanske 5 - 7000 steg...

Ska kolla in ditt album också.

Annelie sa...

Hon kommer bli super glad, jätte fint, och verkligen lycka till i fortsättningen!!!

Caroline sa...

Jättesmart att ha ett litet förråd hemma & snyggt inslaget blev det oxå!