lördag 23 oktober 2010

Minialbumet Äntligen Klart!!!!

Hej!

Har lite halsont och får inte träna så jag passade på att göra klart minialbumet där mina barn plockar blommor. Som jag skrev i tidigare inlägg ville jag ha citat ur sommarvisor istället för journaling. därför döptes albumet till "Jag gör så att blommorna blommar". Det är ett citat som fattas och man kan hemskt gärna komma med förslag på passande sommarvisa. Det är det sista uppslaget, där min äldsta dotter plockar blommor.

Framsida
Baksida
Material är fortfarande från kitet med papper, stickers och diecuts från My Mind's Eye. Jag har lagt till stickersbokstäver från Pink Paislee (de stora samt små runda) och Adornit (små fyrkantiga) och Rub- Ons-bokstäver från Scrapworks. Minialbumet är ihopsatt med albumringar från 7 gypsies eller Maya Road (kommer inte håg) och använde det sista av det fina bandet från JilliBean.

Här är hela albumet:

4 kommentarer:

La Vikinga sa...

Jättesnyggt!!!

Ser att du gillar ugglor!

Charlotta

Annelie sa...

Som jag trodde, d blev kanon fint.
Mitt sommarlov
Vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli
Med alla blommorna på grönan äng...
Kan d va nått med Anita Hegerland d bara ploppad upp i huudet på mig : )

La Vikinga sa...

Jag har länkat till din blogg i ett inlägg; hoppas det är ok. Annars får du säga ifrån så tar jag bort det; men jag tycker ju att dina alster förtjänar mer uppmärksamhet, i synnerhet dina minialbum!!!

Charlotta

La Vikinga sa...

Hej!

Har mailat uppgifterna om två bra butiker i BCN!

Ha så gräsligt kul och glöm inte stegmätaren - finns jättemycket inom gångavstånd i stan!!! You can do it!!!

Charlotta