lördag 15 januari 2011

Några sidor i mitt album

Hej!
Det är redan mitt i januari och det är sjukt mkt snö. Jag gillar ju snön så för mig är det en drömvinter men jag har ju då ingen tomt eller uppfart att skotta utan jag kan bara njuta av den vackra vita snön. Jag försöker ta promenader och joggingturer i den vackra miljön.

Jag kämpar på med mitt Decemberalbum. Det har börjat fyllas med några fotografier och några uppslag är faktiskt klara. Jag har insett eller kanske vetat hela tiden att jag förmodligen har tagit mig vatten över huvudet med det här projektet men jag ska absolut slutföra det, trots att det kanske kommer ta tills julen 2011.

Det första uppslaget berättar om Första Advent, då vi skjutsade barn på träningar och åt middag vid 8 på kvällen samt berättar att våra barn var sjuka under stor del av december. Det var många dagar hemma i soffan framför tv:n (flest för min sambo som tog ut mest VAB).

Material första uppslaget: Papper från Maja Design "Gammaldags jul", tags är från Pion Design och deras julkollektion. Svart spets är från Prima. Det bruna snöret är köpt på Panduro. Den lilla röda knappen är fån Making Memories (tror jag). Stickersbokstäver från American Craft.
Första uppslaget

 

Tagens framsida har jag stämplat med clearstamps från Panduro med Distress Ink Walnut Stain. Datumstämpeln är från Inkido även den med Walnut Stain samt värmeembossat med genomskinligt pulver från Reprint. Spets och snöre, se ovan.
Framsida Tag
 Tagens baksida, samma material.

Baksida Tag
 Ett annat uppslag som är klart är det som visar Årets gran. (som för övrigt ser ungefär likadan ut som förra året eftersom vi har plastgran). Jag har gjort en liten ficka i det högra hörnet för att en tag ska kunna sättas fast och därmed får man mer plats för bilder och text.
Material: Papper från Maja Design "Gammaldags jul". Röda julstjärnor från You Do. Vit blomma utstansad med en stans och sedan en massa stickles på. Granarna är påsnitar från You Do (tror jag). Swirlarna (chipboard från Maya Road) är embosade med guldfärg och sedan har jag satt Stickles Gold på dem. De guldiga bokstäverna (stickers) är bland det första som jag köpte när jag började med scrapbooking och har därför ingen aning om märke men säkert köpta på Panduro. Brunt satinband från Panduro.
Uppslag 2

Tag framsida

Baksida Tag
Alla fotografier har jag filat med sandpapperfil från Basic Grey. Papprerna är så vintage så jag försöker att å en sliten look även på fotografierna.

Jag vill tacka La Vikinga för de fina snögubbarna som jag "vann" i hennes blogg. TACK!!!!!

3 kommentarer:

Helén sa...

Vilket härligt album! Verkligen julkänsla med allt glitter. Snyggt!

Stephi sa...

jättefint album, verkligen juligt!

Annelie sa...

Jätte fint, ser fram emot att se fortsättningen!!!