måndag 31 januari 2011

Månadslayout Januari

Hej!

Jag har hakat på Svensk Scrapbbokings tråd där man ska göra en LO för varje månad. Jag har dock valt att göra ett minialbum eftersom jag just nu har snöat in på minialbum. Mitt år kommer att handla om min nya kropp och hur jag kommer att träna och delta i olika utmaningingar såsom loppet Två Sjöar Runt.

Mitt första uppslag är om Januari. Jag skriver lite om förväntningar och löften. På vänster sida är det en tag som man kan dra ut och där är det ett foto på min arm och på baksidan står några av mina kroppsmått. På den högra sidan är en lite oseriös bild men jag är dock nöjd med min kropp, överkroppen. Kan inte fatta att jag är så deffad som jag är. (därför ska jag svulla en pizza strax)

Januari
Material: Stommen till minialbumet har jag köpt på Blokum och sedan har jag skurit till ytterligare sidor så att jag får plats med hela året. Albumet får alltså olika former på sidorna. Mönstrat papper från Sassafrass, tror det heter Indian Summer. Blommor från Prima och BoBunny. Kanppar och brads har jag ingen aning om vilket märke de är. De vita chipboardbokstäverna är från DCWV och Thickers från American Craft.

Det var allt för idag- Må gott!!!

4 kommentarer:

Hegu sa...

Vilket fint minialbum du har börjat på...och stort grattis till din nya kropp!;)

Kram

Annelie sa...

Härligt album, och grattis till att det rullar frammåt för dig!!!

Elisabet sa...

Vilken rolig idé med ett minialbum!
Och du har alla anledning att vara stolt över din kropp!

La Vikinga sa...

Oj nu har jag missat mycket ser jag! Vicket foto!! He he h e - WOW! Sen gillar jag albumet; cool och annorlunda form på det. Så grattis till snygga albumsidor och bra inköp i BCN!

La Vikinga