söndag 6 februari 2011

Två uppslag

Hej!

Det är en underbar söndagmorgon, solen har precis gått upp och snö och is gnistrar i dess sken. Det ska bli väldigt skönt att ge sig ut på min tvåmila löptur som är inplanerad.
Idag springer jag nog in mot Slussen och sedan Söder Mälarstrand och Norr Mälarstrand via Västerbron tillbaka till Slussen. Det ska bli dryga två mil, om jag känner mig fräsch när jag kommer till slussen andra gånger fortsätter jag nog Stadsgårdskajen fram och tar bussen vid nästa hållplats. Vi får se hur långt jag orkar. Åt hur mycket som helst igår så energi i matform har jag nog däremot har jag sovit väldigt illa. Nog om det...

Tänkte visa två uppslag i mitt December Daily album. Det går framåt men inte så fort med det albumet. Det är inte så roligt att hålla på med jul när det nu går mot vår. Igår påbörjade en LO till min BOM, hoppas få färdig den idag, så jag kan visa den i bloggen. Har även altrat en tänsdticksask, igen, till ett litet kit (gjorde kitet på Scrapparazzis träff förra lördagen). Fotona på det kitet sitter fast i mobilen, måste leta efter USB- kabeln.

Material till båda uppslagen: Mönstrade papper från My Mind's Eye, både 2009 och 2010 års kollektioner. Die- Cuts (All is merry and Bright) och Chipboardkanter (scalloped) är också från My Mind's Eye. Fick ett helt Kit från La Vikinga med julpapper från My Mind's Eye. Tack!!!!

Alla kanter färgade med Distress Ink Walnut Stain.
Tävling och Myspys
Material till Myspys: Grön tygblomma från Prima med en chipboardsnöflinga. Snöflingan är färglagd med "Spotlight" akrylfärg från Making Memories och Frosty Lace- Stickles. Knappen är från Making Memories och hampatråden är köpt på Panduro. Den röda blomman är från Petaloo. Bladen är utstansade med en "die" från Boss Cut på grönt mönstrat papper från Making Memories. Mässingspåsniten i mitten av blomman har jag faktiskt inte en aning om var jag har köpt eller fått ifrån?
All is Merry
Material till All is merry: Den vänstra ramen är från samma diecutark som All is merry and bright (My Mind's Eye). Ramen på höger sida är "egengjord" av baksidan av det röda mönstrade pappret. Spetsen har jag köpt på Scrapgalen på den scrapträffen som var i november. (väldigt mysig).

Nu ska jag hoppa i lparkläderna och bege mig! Må gott!!!

3 kommentarer:

Elisabet sa...

Hjälp, så duktigt att springa så långt!!
Själv fick jag nog ta ett annat fordon än buss tillbaka, nämligen ambulans ;)
Väldigt snygga sidor du gjort i albumet!
Hoppas du haft en skön runda i det härliga vädret!

Annelie sa...

Mi lajk : )

La Vikinga sa...

Snygga också...

Att du orkar springa så mycket...

Jag har anmält mig till Midnattsloppet!! Och jag funderar på "Mellan Två sjöar" eller vad det heter i vår också, inte för att tävla eller så men för att få komma igång och jobba. När snön försvinner ska jag börja. Tänkte jag. Om jag orkar då, eller om snön nånsin försvinner...

La Vikinga