måndag 14 februari 2011

Födelsedagsskylt nummer två

Hej!

Inför höstterminen 2009 gjorde jag en fördelsedagsskylt till mina elever. Födelsedagsbarnet kan ha skylten på sitt bord för att fira sin födelsedag. Den  gamla skylten är nu skrotad och det är dags för en ny. Den hä gången hade jag ingen ambition på utseendet utan ville bara göra en skylt där alla delarna sitter kvar och någorlunda könsneutral.

sida 1

sida 2

Material:
  • Mönstrat papper från Prima och Imaginisce.
  • Enfärgat brunt papper från DCWV.
  • Gula stickersbokstäver och gula chipboardbokstäver från Prima. Var tyvärr tvungen att klistra fast bokstäverna en extra gång med limpistolen.
  • Blommorna har jag gjort själv med diverse stansar. Dekorerat med stickles Diamond, Pearlmaker (vit) och en halvpärla från Making Memories.
  • Bling har jag klippt bort från mina strumpor (ja, jag är scrapgalen)
  • Stickles Diamond lite överallt.
  • Spets från Panduro. (slängde på lite stickles på den också, barn gillar glitter)


Idag har jag varit hemma pga att yngsta dottern har 39 graders feber och är jätte förkyld, så jag har hunnit med att scrappa två kort, tyvärr har jag inte stämplat upp motiv, än. Vet inte vad jag ska ha för motiv. Det är beställningskort. Jag väntar på stämplar från Stämpelgården, vi får se om de blir bra???
Fick idag paket från två på Svensk Scrapbooking. Jag har köpt grejer begagnat på forumet. Det var två kartor med clearstamps (inkadinkidoo och Making Memories) två stämplar från Magnolia och en die QuickKutz Revolution bårder.


 Nu ska jag fortsätta att se CSI NY! Må gott!!!

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Vilka roliga idéer du har! Det här kortet blev ju jättesnyggt och - som du sa - passande både för en tjej och en kille! Coolt!

Charlotta

Karin sa...

Trevlig idé och så kul för födelsedagsbarnet!