söndag 9 september 2012

Länge sedan, jag vet.

Hej!

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev men det har varit sjukt mycket både privat och på jobbet. Jag har helt enkelt glömt bort att uppdatera bloggen.

Igår "sprang" jag Sicklaloppet. Det är den längsta sträckan jag har sprungit sedan maratonet i början av juni. Jag har visserligen löptränat men mest kortare sträckor för att få upp flåset men sedan i början av augusti, (alltså nästan en månad) har jag haft träningsförbud och när jag äntligen fick börja träna, då kom mastodontförkylningen.Jag tyckte att loppet gick ganska bra, jag var inte särskilt trött när jag gick i mål vilket betyder att jag borde ha sprungit på fortare men jag har någon mental spärr som gör att jag tror att jag kommer att dö eller inte orka i mål om jag flåsar för mycket... något att jobba på.

Tänkte visa två layouter idag, båda har jag använt material som jag fick i mina Studio Calico- kit "Summer of 69" och "Brooklyn Flea".
Den första är på min dotter på flyget ner till Turkiet i år. Ljusa färger med svart som bryter av på ett ganska coolt sätt. Den är inspirerad av skiss av Shimelle Laine. Skissen spegelvändes för att Filippa tittar år vänster och blicken skall alltid vändas åt det hållet som har mest papper, alltså in mot mitten av albumet, har jag lärt mig.

Den andra LO:n är gjord för en utmaning på Facebook, det blev en dubbel layout i storleken 15cmx15cm. Jag gör födelsedagsalbum till mina barn  men har halkat efter några år så den här gången var det Elviras 8 års dag, hon fyllde 11 i onsdags. Födelsedagskalas i går med 6st glada tjejer.
Det var det en temautmaning med födelsedag och attribut som hör till rock och inget rosa. Jag valde attributet stjärnor och istället för nitar använde jag silverfärgade brads (påsnitar).
Material till LO:
  • Mönstrade papper från October Afternoon, American Craft, Pebbles mfl.
  • Wood Veneer stjärnor, flygplan, hjärtan från Studio Calico. vissa av dem är färgade med vit mistfärg också från Studio Calico.
  • Silverfärgade och vira brads från Hot off the Press.
  • Stickers från Echo Park och My Mind's Eye.
  • Bokstäver bl a från Basic Grey (de röda) och American Craft (de svarta)
  • Stor 8 från Maya Road som är färgade med vit mistfärg och svart penna.
Nu ska jag ta mig en kaffe till, fortsätta att ignorera "att göra"- listan och bara njuta av att solen skiner och jag är ledig:-)

Inga kommentarer: