söndag 18 januari 2009

Bidrag Till Skissutmaning

Hej!

Jag har varit runt och letat utmaningar på nätet, vilket inte är så svårt att hitta. Det finns hur mkt utmaningar som helst där ute. Hittade en litet spännande skiss här: http://papertakeweekly.blogspot.com/. Jag gjorde ett kort som man kan öppna. Jag har rivit det orangea cardstocket för en intressant effekt. Stämpeln är från Sarah Key, den har jag färglagt med Promarkers samt akvarellpennor. Garn är från Basic Grey, jag måste köpa band och snören i orange och grönt! Blommor från Prima.

Det blir ett litet kort inläg i dag för nu ska jag ut till Arlandda för att vinka av syrran som ska till Indien i 3,5 månader. Ska försöka att ta kort på henne där för att sedan scrappa dessa. Min lillasyster ska ut i den stora världen, herregud!

9 kommentarer:

lillis70 sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Så glad jag blev.
Lifta på du bara. Det har jag gjort med :-)
Hoppetossa och Tim Holtz är stora inspirationskällor när det gäller bla. tags.
Distresser är väldigt lätt och roligt att arbeta med. Börja med ljust och gå mot mörkt ut i kanterna. Sedan är det bara att stämpla på :-)

lillis70 sa...

Jo, jag glömde säga att ditt kort är super gulligt!!!

Sofia sa...

Nu var det längesen jag kikade in i din blogg ser jag. Dags att lägga in dig på min bloggrunda, så att jag inte missar fler inlägg.

STORT GRATTIS till DT-uppdraget hos Zornitsa! Hon är så gullig!

Älskar det senaste kortet du har gjort. Finns massor av fint i din blogg. När jag såg kortet med den speciella vikningen till StampARTic så sa jag spontant WOW här för mig själv. Det är superfint!

Tack för den fina kommentaren inne hos mig. :)

Kram, Sofia

Anonym sa...

Fabulous card, great colours and the image is so sweet!
Marlene x

steph sa...

Lovely card Ulwa! Beautiful colouring! Thanks for joining us for the PTW challenge!

bastel_fee sa...

Wonderful card.

Pia sa...

Oj så mycket fint det var här....tack för inspirationen.
Kram Pia

Petra/Paradise sa...

Först å främst; stort grattis till DTplatsen!! Va skojsigt!!! =D
Vilket härligt kort du gjort! Vikningen ser väldigt intressant ut =)
HÄrliga färger du använt dig av.

Stor kram Petra

Anki sa...

Underbart kort och stort grattis till din DT position! Det är svårt att hinna med som du säger när man jobbar heltid, men man mår ju så bra när man fått tid att pyssla lite för sig själv. Jag har också lite andra roliga nyheter snart - men dem får jag inte berätta om än (lovar att viska i ditt öra när det är dags).
Ha en underbar vecka! Kram - Anki
PS. Vore kul ifall du hade tid att göra ett kort till vår utmaning hos Roses on Paper. Du hittar länkar på min blogg - och det är jag som gjort skissen denna gång ;-)