söndag 11 januari 2009

Dt- medlem = Jag!!!

Hej!
Äntligen får jag berätta något som jag är otroligt stolt och glad över. Jag har blivit dt- medlem hos Scrapparazzi. För en månad, sedan (tror jag) frågade Zornitsa om jag ville bli dt- medlem. Det är ett erbjudande man inte kan tacka nej till. Det är ju högsta önskan när man håller på med scrapbooking att få chansen att inspirera andra. Jag ska göra mitt bästa för att uppfylla mitt dt- uppdrag. Jag är stolt och så väldigt glad. Hädanefter kommer alla produkter som jag använder som finns att köpa hos scrapparazzi vara i fet stil.

Här är LO:n som jag hållit på med till skissutmaningen på Svenskscrapbooking. Det var en rolig skiss att skapa efter, jag gillar ju skisser. Den här gången använde jag ett ny sätt att skapa på. Jag valde papper först för att sedan välja foto. Det blev mönstrade papper från Maja Design de är från kollektionen Skogspromenad. Orange och mörkgrönt cardstock från Bazzil. Blommor från Prima. Blommorna hade jag krackeleringlsack på, därför ser de lite vissna ut, vilket passar bra till pappret, tycker jag. I mitten av blommorna är det brads bl. a från Makingmemories. Till titeln använde jag ett alfabet till cuttlebugen och under bokstäverna är det 3d- kuddar. Garn/ fibres från Basic Grey. Skylten med årtalet är chipboard som är målad med Acrylfärg Lemon och sedan stämplat med löv från Hänglar med Fluid Chalk- Burnt Sienna (syns inte på fotot). Fotot (har svart stämpelfärg svampat runt kanterna) är på mig på en strand 1979, jag är 4 år. Jag har dock ingen aning om var, när och hur kortet togs.


Idag har inget pyssel blivit gjort, jag har varit till gymet istället. Jag funderar på att göra ett clearcard i kväll, vi får se. Vi ses när vi ses!

5 kommentarer:

Zornitsa sa...

vilken fin Lo... gillar de rivna kanterna (de är väl rivna?)och färgsammansättningen. Snyggt med rubriken :) Kram: din DT mamma he he

jenny/e.j.m sa...

Grattis till ditt DT-uppdrag.
Det skall bli så kul att få vara en del av Scrapparazzis Dt-team tillsamamans med dig!
Vi syns=)

P.s Jätte fin lo i härliga färger d.s

KRAM
Jenny/e.j.m

Cath. sa...

Så snygg LO!

Och STORT grattis till DT-uppdraget! Ska bli kul tt se vad du hittar på!
Kram!

M@gs sa...

Grattis till ditt dt uppdrag, Zornitsa har bra smak. Sen måste jag tillägga: vilken fin LO.
Du har en award hos mig.
Kram

pysselninjangittan sa...

hej, var på en liten blogrunda, trevlig sida och grattis till DT-uppdraget :)