fredag 2 januari 2009

Äntligen klar!!!

Hej och God fortsättning på det nya året!
Äntligen!!!! Nu är mitt jul- album färdigt. Det blev bara större och större och tillslut blev det en decimeter brett/tjockt. (har utvidgas i takt med mig) Jag trodde aldrig att jag skulle bli färdig och jag måste erkänna att det var inte lika kul på slutet som i början av projektet. Jag är stolt över att det blev klart och jag tycker att det blev hyfsat fint oxå. Här är en liten film, jag hoppas att du har tid att titta på den. Det tar några minuter.

Jag kan berätta att jag har använt papper bl. a från Basic Grey, Scrappers Choice, Maja Design, PaperMania och Bazzil. Dekorationer bl a från Prima, YouDo och Panduro. Framsida och baksida av albumet har jag använt lite tjockare overheadplast. Vet inte om det syns på filmen.

Imorgon ska jag hem till Zornitsa och vi ska ha en pysselstund tillsammans med våra barn. Det ska bli kul. Dessutom är jag glad över att jag lyckades med att bli den 1500 beställaren hos Scrapparazzi. Tackar!!!! Min lycka verkar ha vänt, kanske dags att köpa ett gäng trisslotter och hoppas på vinst:)

11 kommentarer:

Anki sa...

Vilket jobb! Wow! Du verkar ha blivit rejält biten nu...hihi..... och duktigare och duktigare för varje dag som går. Superfint projekt! Önskar dig och de dina bara det bästa för 2009! Kram - Anki

Malmis sa...

Jättefint julabum du har gjort!
/Pyttisens mamma

jenny/e.j.m sa...

Vilket fantastiskt fiiint "mini" album.
Vilket arbete du har lagt ner.
Hälsa Zornitsa så gott i morgon och hoppas att ni hinner scrappa, prata och skratta riktigt mycket.

//jenny/e.j.m

Zornitsa sa...

wow!!! Vilket praktverk, vad fint albumet blev. Så det blev ringar till slut i alla fall... Hoppas jag får ser det i morgon :)

kram!! P.S. Du har fått mejl (hoppas jag)

Suz sa...

Så fint album!Vad roligt att ha och titta i. Ha det bra och kram

Kerstin sa...

Wow!!! Kanonfint! Vilket tålamod! Och vaddå äntligen!? Jag håller fortfarande på med vårt bröllopsalbum och snart har vi ett-årig bröllopsdag....
Kram

Anonym sa...

Kanonfint! =)

Ha det gott, kram

Jeanette sa...

Fint julalbum. Kalasfint. God fortsättning på 2009 Kramar jeanette

Anonym sa...

Jätte fint album du har gjort! jag ska med göra ett men har inte fyllt det ännu bara gjort själv albumet!

Anna-Karin sa...

Vilket fint album.

Cina99 sa...

Milda makter vilket jobb du lagt ned!! Men så jättefint albumet blev och vilket minne du har av julen 2008!