söndag 8 februari 2009

Scrapmara

Hej!

Igår var det dags för scrapmara i Täby. Det var väldigt kul och inspirerande att få träffa liksinnade, så att säga. Jag fick som vanligt inte mycket gjort.En layout, avslutade ett minialbum och npåbörjade ett nytt minialbum. Jag tycker dock inte att det är så viktigt att få något gjort utan att ha trevlig och få inspireras. Jag gick på två kurser, en kortkurs och en minialbumskurs. Det var intressant att höra hur de arbetar/ skapar. Tette som höll i kortkursen gör sagolika kort men inte alls i den stilen som jag scrappar, så det var kul att få försöka att scrappa i den stilen. Minialbumkursen var också intressant för hon skapar inte som jag. När jag gör minialbum gör jag ett uppslag i taget men så gör inte hon, hon arbetar med alla ungefär samtidigt. Det var givande. Mitt minialbum som jag påbörjade på kursen är färdigt men inte fotat.
I onsdag fick jag en beställning på ett grattis kort. Det blev ett kort där jag använde nästan det sista av MAja Designs Mina vänner Carina- serien. Jag färglade en hÄngel med mina promarkers. Här är kortet.Vad har jag mer gjort?m Jag har ju VAB:at en del eftersom hela familjen har influensa, utom jag.


Så jag har haft ganska mycket tid att få skapa. Jag har gjort en Layout på mig till BOM:en. Den heter osminkad och det är foton på mig när jag är just osminkad. Fotografierna är tagna av min äldsta dotter. Hon tycker jätte mycket om att fotografera och blir bättre och bättre.Papper kommer från Hambly screenprints "Whimsical" och "Minigraph". Jag använde mig av en skiss från PageMaps

Och här är den färdiga layouten:

Det är lite bling vid varje remsa och sedan stickles på rubrik och på diecut- fjärilen. Bandet har jag köpt på Stellas. Som förövrigt var på scrapmaran igår. Hennes shop är underbar.
Vill bara avsluta med att påminna om att jag har en film ute på YouTube om mistfärger, så klicka på länken så finns den där eller titta längst ner i inlägget. Ha nu en bra arbetsvecka!

3 kommentarer:

Anki sa...

Hej! Har du en video på YouTube - wow - den måste man ju titta på. Hoppas att du håller dig på fötterna. Flunsan har drabbat oss också + magsjuka - men nu hoppas vi på att få hålla oss friska i en hel vecka i sträck :-) Många kramar - Anki

Augusti_73 sa...

Hej Ulwa! Tusen tack för din kommentar i min blogg, den gjorde mig så glad! Ser fram emot att få se ditt minialbum!
Kollade din spraymistvideo också - hur kul som helst! Har ett par stycken, men har bara använt dem till att spraya på några sidor rakt upp och ner. Du kanske ska ha en kurs på nästa mara?!

/A

Yoli Design sa...

vilken härlig LO, å skissen var jätteläcker...
Kul med starka men ändå vama fäger... jag gillar verkligen den kombon...

Kram kram