söndag 26 april 2009

Scrapevent

Godmorgon i det fina vårvädret!
Det är en undebar helg både vädermässigt och mig. Jag har deltagit eller rättare sagt deltar i Handarbetas Scrapevent.
Här är en väldigt kort resumé över gårdagen. Det har varit kul att träffa en massa likasinnade, som det alltid är. Dessutom alltid roligt att träffa bloggare IRL. Kul att träffa Charlotta, Kerstin och Veronica som jag nu har träffat några gånger. Åt en trevlig lunch med Mags och Cath, väldigt gott med Sushi.

Jag deltog i en kurs som hölls av Webmoster Helene där vi använde mistsprayer och masker. Att hitta tomma ytor och det gyllene snittet, typ. Jag hann med två LO:S men jag har inte hittat på nån titel än på dem, så de är inte riktigt färdiga och inte fotade.

Det var två utmaningar/ tävlingar. Den första var att scrappa efter skiss och temat sommar. Jag valde att göra en LO med bilder från i somras då vi var på Trosa havsbad. Materialet är från ScrapbookNooks aprilpaket. Det var underbara somriga papper och passade perfekt för ändamålet.

Den andra tävlingen hade temat kärlek. Jag tänkte "outside the box" och tog helt andra färger än vad man brukar ha till kärlek. Det andra kriteriet i tävlingen var att vi skulle göra eget mönstrat papper. Jag tog frm mistsprayerna och började leka med dem och sedan stämlade jag med en nyinköpt stämpel men jag kunde inte hålla mig ifrån Inkidos lilla fjärilsstämpel, så den är oxå med på ett hörn. Jag embossade ett chipboardhjärta i guld och satte fast på kortet. Här är resultatet: (blomman är från Prima, jag har sprayat den med Memories mist Bright gold)

Jag är ganska stolt över resultatet. Innuti kortet har jag sprayat Bright gold och stämplat "Tack för att du finns" och den lilla fjärilen från Inkido. Min kära sambo fick kortet när jag kom hem igår kväll.
Nu är det dags för frukost och sedan bär det av mot scrapeventets andra dag. Må gott!!!

1 kommentar:

M@gs sa...

Såå härligt kort, det var så fint mönstrat, men alla hade ju ansträngt sig till det yttersta och konkurrensen var hård, och LO, jag älskar guuult, men scrappar så sällan i det, men mitt LO-sommar bidrag igår var lite gult också. Visst var det trevligt igår, jag kände lite igår att jag borde varit där idag också... men men. Har tillbringat dagen i solen i stället. Det är ju inte helt otrevligt ;)
Kram