torsdag 9 april 2009

Glad Påsk

Hej!

Vad tiden går fort, redan påsk, kan liksom inte fatta det. Det är så härligt att våren äntligen har kommit. Det märks att alla går i dvala under vintern och kikar nu fram, kisandes i den härliga vårsolen, nåja, idag vårregnet.

Här är en påsklayout. Fotot är från 2006. Jag har använt mistspray över layouten därav ser den litet prickig ut. Jag hade en helt annan vision när jag startade med den men måste säga att jag är ganska nöjd med den trots att den inte alls blev som jag hade tänkt mig.Cardstock är från Bazil, Det mönstrade pappret är från Sandylion, dessutom en massa turkost stickles på sig. Spetsen under fotot är från Prima (tack Zornitsa), titeln är gultcardstock som jag har målat med akrylfärg (MM Robin's egg) för att sedan stansa ut bokstäverna från QK. De små äggen som hänger har jag gjort själv av spillbitar och sedan är det swirls som har en massa Stickles på sig. Jag avslutade hela projektet med att spruta Memoriesmistspray "Cherry Smothie" över hela LO:n.

KycklingkortJag har gjort en film på Youtube och där säger jag att mallen till kycklingkorten ligger i min blogg och det gör den här. Du kan kopiera över den till word och sedan printa ut den eller så kan du välja storleken själv i ditt bildredigeringsproram (tex Paint) och sedan printa ut den. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra för att få in mallen på bästa sätt i bloggen.

VAd har jag gjort mer? Jo, jag håller på med ett knallgult minialbum om mina barns gymnastikavslutningar. Det blev ett jätteprojekt som jag nu har tappat intresset för. Det ligger på is ett tag. Jag ska börja på ett annat minialbum som ska bli en present, mer än så säger jag inte. Det kommer att bli i fina orange och röda nyanser.

Tack för alla snälla kommentarer.

Ha nu GLAD PÅSK!!!!

2 kommentarer:

Anki sa...

Hej! Ville titta in igen och se vilka fina alster du gjort sen sist. Har knappt haft ngn tid över för att besöka blogvänner - så det är ju skönt med lite påskledighet så att man hinner det. Hoppas du och familjen får en härlig påsk och mycket solsken! Kramar - Anki

Zara sa...

Härliga påskalster!
Glad påsk!