tisdag 31 mars 2009

Prima Event

Hej!
Jag har anmält mig till Scrapparazzis Prima Event. Det kommer två damer från Prima och kommer att hålla två workshops i butiken den 20/4. Det blir en workshop där det kommer at skapas Layouter och en workshop på kvällen som vi kommer att göra clearalbum, vilken jag har anmält mig till. Jag ville gå på båda men ett av mina barn har utvecklingssamtal på skolan. Ni kan läsa mer om Eventet/ workshopen HÄR
Jag har gjort en liten film om mitt senaste minialbum. Vi var en sväng förbi Kolmården i somras och tittade på djuren. Det var sommarens varmaste dag men vi hade en jätte bra dag bland djuren. Min yngsta dotter var den enda i familjen som hade varit på Kolmården tidigare.
Jag har använt papper och diecuts från Crate Paper Mia collection och Lemon Grass. Även papper från My Mind's Eye, Coredinations och Bazzil. Rub- ons från diverse märken bla American Craft. Jag har även använt stämplarna som vi sambeställde på Svensk Scrapbooking.
Det var allt för denna gång. Nu ska jag göra en Power point presentation för jobbet i morgon. Ska berätta för mina kollegor om de månadsbev inkl. bildspel som vi skickar ut nästan varje månad till föräldrarna.

8 kommentarer:

pysselninjangittan sa...

vad kul sätt att visa ett album :)

Maiden sa...

Vad duktig du är med dina minialbum!! :-) Jag har aldrig gjort något... Känns som om jag inte skulle bli färdig liksom. Det ska bli kul med prima damerna! Jag ska gå den första kursen då jag har barnvakt å inte vill komma hem så sent.. Men vi ses kanske i "halv-tid"!! Kram

Loreleii sa...

Kul! Underbart album. Jag har ett gäng kort från sonens första tripp till Kolmården som jag velat göra något liknande med men som jag aldrig kommit igång med. Nu fick jag lite idéer!! :-)

Och Prima-eventet skulle jag vilja gå på, men vet inte om jag får för famliljen (som inte är lika glada i mitt scrapptokiga beroende)

malwa sa...

Vilket roligt sätt att visa upp ett minialbum! :)

Albumet var himla snyggt. Hoppas det är OK att jag lägger idén på minnet - det formligen kryllar av olika djurbilder från mååååånga besök i Kolmården därhemma. ;)

Maria Ammar sa...

Wow vad fint det blev albumet!
Jättemånga fina kort nedan också och LO:n känner jag ju igen. ;0)
Det var jätte skoj att ses och hoppas det blir fler gånger, jag har anmält mig till kommande träffar. =0)

Tack för din gulliga kommentar och ha en fortsatt bra vecka!

Kramizar Maria

Carina M, cina sa...

Instämmer, trevligt sätt att visa minialbum. Vad duktig du är. Vi ska till fjällen nästa vecka och detta gav inspiration till lite lagom pyssel att ta med.

Kram Carina

Emil sa...

Nice...

La Vikinga sa...

Mycket snyggt album!!! Inspirerat av Jenny (visst hette hon så?) på Scrapträffen i Täby???? Med stora foton osv, menar jag.