söndag 29 mars 2009

Kort kort och åter kort..och en LO

Hej!

Sitter här och är fortfarande förkyld med en stor kaffe bredvid mig, samt försöker att få några kort gjorda. Som jag har skrivit tidigare har jag en slags blockad i hjärnan just nu och har det jätte svårt att göra LO, kort och annat scrapbooking. Jag har dock tagit scraplifting och skisser till hjälp. Här kommer några alster:
Ett kort med mönstrat papper från My Minds Eye, det är ett julpapper men jag älskar det! Jag har fokuserat på det turkosa i pappret och valt dekorationer efter den färgen. Fjärilen är en stämpel från Inkido (den lilla fjärilen) som jag ha stämplat med "broken china"- färg och sedan embossat. För att få lite bling har jag satt lite turkost glitterlim från YouDo. Cardstock från Coredinations och PAperMania.
Kortet nedan är ett kort till min moromor som fyller 81 i morgon (måste ner till brevlådan innan 13) Jag tror och hoppas att hon kommer bli glad. Det mönstrade pappet är från CosmoCricket och deras kollektion "Everafter" Kanterna (på det ljusa mönstrade pappret) är chalkade med Burnt Sienna, jag har upptäckt den chalken efter att den legat cirka ett år i min låda. Det orangea pappret har jag sandpapprat kanterna på. Cremefärgat Cardstock från PaperManiaRamstämpel från Prima och Grattis- stämpel från Reprint. Den scalloperade kanten är gjord med kantstansen från EK Success.. Blomma från YouDo. Blingbrad och tyll har jag ingen aning om vilket märke de är.
Ytterligare ett kort med julpappret från My Minds Eye. Almanacksstämpel från Imaginisce (använder den väldigt ofta). Grattis- stämpel är en av de Swedish Sentiments som sambesälldes från Svensk scrapbooking. Bling från Artoz. Cardstock återigen från Coredinations och PaperMania.
Det blev till slut en LO. Jag har scrapliftat en layout från den brittiska tidningen Scrapbooking etc. Jag har använt litet av materialet från marskitet från Scrapbook Nook. Det är papper och titel är från Cosmo Cricket. Knapparna med bling är från Jenni Bowlin. Blommor har jag köpt hos Scrappparazzi, pärlorna i mitten av blommorna är köpta på Panduro, de är i från min smyckestillverkningsperiod 2005. Fotohörnen har jag gjort själv. Fjärilen är stor och är från Inkido. Har använt silvrigt embossingpulver från Ranger.

Vill berätta att fotona är på min älskade familj. Min yngsta dotter är nyss hemkommen från BB. Det som slog mig när jag scrappade var vad ung min sambo var (24) och vad liten min äldsta dotter var (1 år 10 mån) Jag tyckte att hon var så stor men hon var ju nästan bebis själv. Nappflaskan på bordet är en specialflaska för barn födda med läpp-, käk- och gomspalt, vilket min yngsta dotter är. Klicka på bilden för att få den större.
Daddy's girls
Det var allt för den här gången. Nu ska kroppen pimpas för att ta sig ut bland människor den här söndagsförmiddagen. Ciao!!!

1 kommentar:

Tette sa...

Wow, så jättefina kort du har gjort!