tisdag 17 mars 2009

CC på Scrappers

Hej!
Sitter här hemma med en mage som är orolig. Fick åka hem från jobbet igår och sitta på toa. Inte kul men det är betydligt bättre idag. Ska ta och jobba imorgon, börjar må lite dåligt över att vara borta så mkt från jobbet. Vad ska man göra? Jag har ju inte samma starka immunförsvar som alla andra, än.
I helgen var (är ff tills den 22/3)  det CyberCrop hos Scrappers och jag har hittills lämnat in 3 bidrag. I söndags hade jag grym inspiration och använde mitt februarikit från ScrapbookNook till 2 LO. Den första är på min yngsta dotter som är en liten bokslukerska. Hon läser allt som hon kommer över. Det var en sk scraplift, så jag skulle inspireras av en anna LO. Det var kul för original LO var så fin med många olika element att inspireras av. Alla papper är från Jenni Bowlin, biljett från Making memories samt blommor från Maya Road. Jag har gjort swirls av stickles, titel är stickers från American craft. Jag vill tillägga att jag är grymt nöjd med resultatet.Den andra LO som jag gjorde av februarikitet är en utmaning där man måste ha med 2 sorters band, knappar och stämpel men man får inte ha med brads, Cardstock till bakgrund eller rivna kanter. Det blev en LO om Jimmys 32 års dag. Den blev i endast svart och bruten vit. Jag är ganska nöjd med den. Papprerna är från Jenni Bowlin, knappar och band från egna gömmor, thickers från American craft till titel. Grattisstämpel sitter på fågelns mage.
DEt sista bidraget blev ett kort efter en skiss. Jag gjorde ett ganska litet kort med en hängelstämpel på. Stämpelmotivet är inte bara färglagt utan jag har stämplat på en massa mönstrade papper för att sedan klippa och klistra. (recept från Jennys tips och trix) Mönstrat papper från Basic Grey (Urban Prairie), blommor från Panduro och YouDo. Guldpärlor från Artoz. Här är resultatet:
Nu ska jag försöka få klart ett kort utan stämpel, ännu en utmaning. 
Det som är lite tråkigt med att ha orolig mage är att jag är är så kaffesugen. Om jag skulle dricka kaffe nu skulle min mage inte vara så glad på mig. Jag är sååååå suuugen på kaffe. Vill ha kaffe nu!!!!! Nåja, jag får nöja mig med at scrappa istället. 

2 kommentarer:

M@gs sa...

Nu har du gjort så himla många fina BOM och Lo... så du måste berätta lite om dig själv ;) jag har utmanat dig i min blogg.
Kram

jenny/e.j.m sa...

Åh vilka fina lyouter och vilket fint kort. Gillar framför allt lo'n med fåglarna på kvisten.

Kram
Jenny/e.j.m