måndag 5 oktober 2009

Mini minialbum

Hej hopp!
Idag är jag hemmamamma, Elvira är förkyld och när hon är det så får hon astma, vilket inte är så jätte kul. Elvira och jaghar bara slappat och faktiskt pysslat lite. Elvira har gjort en LO om en gosehund till en barnutmaning på Svenskscrapbooking och jag har fortsatt med minialbumet med kort på mina barn och jag. Det har dessutom blivit et bildspel klart på ett mini minialbum som min ena guddotter (och föräldrar) har fått i försenad 2 års present.
Jag har använt en filefolder som är pytteliten ( 9x 6,5 cm) från 7 gypsies till fram och baksida och sedan sidor gjorda av papper från My minds Eye- Penny Lane. Det är fantastiska papper i underbar kvalitet. Rub- ons är bl.a från Prima, stämplar bl. a från Maya Road, Kaiser Scrapbook och andra roliga stämpelmärken. Blommor från Petaloo, thickers från American Craft.

Nu ska jag göra en LO om kanelbullens dag som vi firade igår hemma hos mor och far. Till den LO:n ska jag använda papprerna från Cosmo Cricket som jag har använt förut till ett antal alster. Det är inte klokt, rättare sagt skit bra, vad mitt kit från Scrapbook Nook räcker till många alster.

Hämtade ut ett nytt kit och det var underbara grejer med men inte riktigt min sil, mkt vintage och det är jag inte så bra på. Det kommer att bli en riktig utmaning att använda det kitet.

Må gott!

3 kommentarer:

Guldkant sa...

Vad är en LO?

Ulwa sa...

En Lo är en förkortning på Layout vilket är en albumsida i ett större album.

Nilla sa...

Jätte härligt album!! Snyggt! Kram Nilla