söndag 25 april 2010

Födelsedagskort till 4 åring

Hej!

Idag fyller min sambos brorsbarn 4 år Vi var hos dem och åt en god middag och en ännu godare tårta.

Kortet som vi gav bort till pojken gjorde jag i morse. Kortet är cirka 5x5 tum. Använde ett orange cardstock, vilket är ovanligt. Valde blått cardstock som kontrastfärg. Anledningen till färgvalet är att jag hade bestämt att använda en stämpel från Sassafrass Lass iform av en giraff och stämpla med fluid chalk ink (colorbox) i färgen tangerine. Stämplarna med djurmotiv från Sassafrass Lass passar perfekt till barnkort.
Vad skulle det bli för mönstrat papper? Funderade fram och tillbaka mellan Lily Bee eller Fancy Pants. Det blev ett randigt från Fancy Pants, som är otroligt fint, modernt. Giraffen stämplades två gånger, varav det ena motivet klipptes ut och det sattes 3d- lack (glossy accents från Ranger) på hela giraffen. När den torkat sattes den fast på det andra stämpelmotivet med 3d- kuddar. Satinbandet har jag köpt på Panduro.

Här är kortet:
Helgen är slut och imorgon börjar en ny arbetsvecka. Det har varit en bra helg med en massa saker som hänt. Grädden på moset var nog ändå familjens pick- nick i Hellasgården. Perfekt!!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Så gulligt, passar ju perfekt till alla små pojkar!!
/Lisa :)

La Vikinga sa...

Vilken gullig liten giraff!!!!!

Gillar med glossy accent på så det blir lite shiny!

Charlotta