lördag 3 april 2010

Prinsessa på vift

Glad Påsk!!!

Påsken och våren är här. Fint väder, fåglarna kvittrar och man behöver inte klä på sig alla ytterkläder. Underbart!!!
Vi kommer att fira påsk på ett annorlunda sätt, inga påskmiddagar eller påskluncher med släkten utan vi bör¨jade med att gå på en fantastisk isshow i globen igår. Den var med många världsstjärnor och våra svenska stjärnor på is. Det var kul. Vi kommer även att åka på kryssning någongång under helgen. Elvira tycker att det är lyxpåsk. Hon är supernöjd med att få åka på kryssning och gå på isshow. Det är underart när barnen är tacksamma, vilket mina barn ofta är och det ska de ha credit för.

Jag har scrappat en LO på Filippa när hon var 5,5 år och vi åkte med Brika Paradise. Filippa har alltid älskar rosa, glitter och sånt (har det nog efter mig). På bilden har hon gjort sig fin för att åka på kryssning.

Material som jag har använt är mönstrat papper från DCWV och Prima "My mommy and Me". Blommor, spets, rub- ons (gnuggisar) och swirl är också från Prima. Bokstäverna är stickles från American Craft samt Rub- onsbokstäver från Scrapworks. De ljusblå halvpärlorna i blommorna kommer från You Do.
Vissa detaljer i det mönstrade pappret från Prima har jag klippt ut och satt fast med 3d- kuddar för att få en rolig effekt, syns inte så mkt på fotot men i verkligheten ser det bättre ut.

Såhär ser LO:n ut nära:

Det var allt för nu. Jag hoppas att kunna scrappa lite nu under påsken och uppdatera bloggen lite mer frekvent. Glad påsk!!!!

5 kommentarer:

Caroline sa...

Åh vilken glad & rolig LO! Så härliga färger & prinsesstema kan ju aldrig gå fel =)

Kram

Katrin sa...

Vilken läcker!
Super snyggt med så starka färger.

Ha det gott!

Anonym sa...

Den var underbar! Så härlig med en massa färg och sprak! En LO i min smak!!!

Therese sa...

Åh så fin layout!
Tack snälla för gullig kommentar inne hos mig.
Kramar

Lisa sa...

Så snygg den blev!! Härliga färger på papper och blommor. LO var oxå jättefin ;D
//Lisa :)