söndag 17 april 2011

Stafflikort- Scrappiz

Hej!

Det pågår en s.k Cyber Crop på Scrappiz under 10 dagar. Perfekt att ha påsklov, då kan jag skapa en massa fina saker. Kortet som är i inlägget idag påbörjades i fredagskväll och jag gjorde färdig det i går kväll. Jag hade ingen möjlighet att scrappa under dagen igår, då jag flyttade åt en vän. Jag hoppas att jag hinner scrappa lite idag, ska på en lång härlig massage och sedan sova över hos syrran.

En av utmaningarna var att följa en skiss från Forma Hantverk. Nu ser jag att jag har glömt en detalj. Gissa vilken. Det måste justeras, känner jag. Får ladda upp det nya fotot i Scrappizgalleri. Här i bloggen låter jag det gamla fotot vara kvar.
Skiss


Resultatet
 Material:
  • Mönstrade papper från My Mind's Eye.Till det här kortet har jag använt mina sista bitar av ugglepappret, som jag älskar. Det har verkligen räckt till många alster. Fick serien med papprerna i ett kit från ScrapbookNook för cirka 1,5- 2 år sedan. Jag har några andra papper ur serien kvar.
  • Vitt och ljusgrönt cardstock (enfärgat papper) från Bazzil. Köpt på Scrapparazzi. BTW: Det ljusgröna pappret passar jätte bra ihop med babyrosa.
  • Stämpelmotivet är från hÄnglar och stÄnglar. Jag är inte nöjd med färgläggningen av henne. Jag har som vanligt använt Promarkers men grönt är svårt (iaf för mig).
  • Knappar från Basic Grey Granola. Grön Swirl (stickers) också från Basic Grey.
  • Spets och vit blomma från Prima.
  • Kartongblomma från JilliBeanSoup.
  • Ugglan är från Maya Road och jag har färglagt honom med Promarkerpennor "Grass" och "Burnt Umber".
  • Grattisbokstäver från AdornIt. Köpta på Scrapparazzi.
Nu ska jag sitta en stund vid pysselbordet, trots att sambon sover bredvid. Om en timme är det dags att springa till gymmet. Barnen kommer att cykla bredvid, de ska nämligen också på träningar i närheten. Ha en underbar dag i vårsolen!!!

2 kommentarer:

Elisabet sa...

Jättefint kort!
Håller tummarna för att det vinner.

Så underbart med massage!!

La Vikinga sa...

Oj vilket vackert kort med ugglor. Cool idé med stora knappar som gör att kortet får fäste.

Och jag lovar; ska göra klart mitt stafflikort... sen... efter CC osv...

C