torsdag 2 juni 2011

Två studentkort levererade

Hej!

Visst är det skönt med lediga dagar då och då. Idag har vi bara slappat, förutom att vi städade en stund och var och tränade. Har tränat väldigt lite senaste tiden.

Sprang Stockholm Maraton i lördags, då var jag väldigt förkyld men jag tänkte att jag ska iallafall testa. Det var sjukt jobbigt, speciellt sista milen men jag KLARADE DET!!!! Nästa gång jag springer ett maraton ska jag vara frisk! I spetember väntar Stockholm Halvmaraton, då ska jag slå min tid från Kungsholmen Runt.

För en månad sen, litet drygt, fick jag en beställning på två studentkort som sedan blev tre studentkort. Tack Kära Kollega L, det har varit ett nöje att göra korten.

Jag tänkte visa två av korten idag. Det tredje passade jag på att inspireras av en utmaning och det kortet visades i tidigare inlägg. Titta längre ner i bloggen:-)

Jag har kämpat med stämpelmotiven, som är från Magnolia. De ville för det första inte stämpla alla linjer utan jag fick stämpla hårt. För det andra är jag ingen höjdare på att färglägga grått och vitt men nu fick jag öva med mina Promarkers. Jag inser att jag behöver några gråanyanser till. Skärmen på studentmössan har jag dessutom satt Glossy Accent (Rangers) på och i Champagneglaset är det Star Dust Stickles.
Förutom stämpelmotivet är det ganska basic kort. De gula blommorna har jag färgat med Promarker Yellow och Gold.


Material:
  • Mönstrade papper från Lily Bee Design "Hello Sunshine- Collection"
  • Vitt och gult cardstock från Bazzil.
  • Blommor från Prima och Panduro.
  • Hattnål från Jenni Bowlin
  • Stickers bokstäver från Webster's Pages (tror jag)
  • Text stämplar bl. a från Vilda Stamps
  • Blått och gult band köpt på Coop.
  • Brads från You Do.
Nu ksa jag fortsätta att scrappa. Håller på med en dubbel layout med bilder från vår båtluff 2009. Kommer aldrig bli klar med den resan. Må gott!!

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Snygga färger på papperen och proffsigt målade Edwins (visst heter han så??)!

Snart är det sommarlov! En vecka kvar, va? Med bar alltså - sedan måste väl ni hålla på och greja ett par veckor till...

Hasta la vista!

Charlotta

Elisabet sa...

Åh, vilka fina kort! Härliga färger och jättefint färglagt, tycker jag.

Men springer du så långt fast du är sjuk?? *hytter lite med fingret*
Du måste vara rädd om dig!
Är dock väldigt imponerad av dina prestationer!!