måndag 17 november 2008

Några LO

Hej!
Har skapat en hel del. Det var ju CyberCrop på Scrapperiet och jag deltog i tre utmaningar där. Dessutom har jag gjort två LO till utmaningar hos Scrapparazzi och Skaparlusten. Jag har även gjort några julkort till. Som ni märker så vill jag bara pyssla och pyssla och pyssla. Hänger inte på nätet eller gör något annat bara pysslar. Jag har ju tid till det eftersom jag är sjukskriven.
Här är en som är inspirerad av en bild från Sex and the city. Det är när jag och mina väninnor åkte på en kryssning i oktober, vi hade ruskigt kul och dansade tills klockan var 4:30. Mönstrat papper är från Basic Grey Ambrosia- serien. Jag har använt mig av Thickers till titel och stjärnor. I mitten satte jag bling från Artoz. Filtfusion rakt över LO:n. Lite röd Punchinella bakom journalingrutan.

Den här LO:n är till en skissutmaning. Det är ett av få kort som finns på mig och mina döttrar eftersom det är jag som alltid står bakom kameran. Vi är uppklädda och ska på födelsedagskalas. Kortet är från februari 2004. Alla mönstrade papper är från Basic Grey Eva- serien. Cardstock från PaperManina. Rub- ons är Basic Grey- Eva.


Den här layouten har jag skickat in till materialbingon på Scrapparazzi. Jag har valt vågrät rad 1. Jag var tvungen att ha med band, öljetter, tre mönstrade papper och blommor. Det blev en layout på min snygga sambo som bara blir snyggare och snyggare. Här är ett kort från när vi var på Kreta för några år sedan. Papper köpta på Brio, cardstock från PaperMania. Blommor är från Magdas och Petaloo. Rubriken har jag haft 3d- lack på för att få den att "stå ut" lite mer


Den här Layouten är till en färgutmaning på Skaparlusten. Man skulle använda svart cardstock och sedan ha rött eller orange på sitt alster. Det här är mitt resultat. Det blev en layout till min BoM om mina favoritböcker. Mönstrat papper är från Basic Grey Ambrosia- serien. Två brads till ö- prickar. Lite Punchinella samt två olika dies.
Min sista Layout är oxå till en skissutmaning på scrapperiets Cybercrop. Det blev en sida om min syster när vi var på Åland 2007. Mönstrat papper köpt på Clas Olsson. Cardstock köpt hos Scrapparazzi. Blommor från Prima och YouDo. Jag har embossat en blomswirl och satt bling i mitten av blommorna. Som vanligt har jag 3d- lack på titeln.

Det var allt för den här gången. Nästa gång ska jag ladda upp bilder på mina julkort som jag har gjort. Ska sätta mig nu och göra några till, så att jag bara kan skicka iväg dem sedan. Tack och hej!

4 kommentarer:

lillis70 sa...

Oj vad du har jobbat duktigt :-)
Ibland får man bara låta bli att sätta sig vid datorn (timmarna bara flyger iväg)
Fina lo´s och fina vattenfalls kort!

zornitsa sa...

Helt otroligt vad mycket du hunnit med, jag blir avundsju ;) har inte gjort något på jättelänge! Visst är datorn en riktig tidstjuv!!! vi ses på lördag :)föresten det har blivit lite krångligt att lämna kommentar på din blogg, du kanske har ändrat inställningarna?

Ulwa sa...

Hej!
Jag såg att det har blivit svårt att lämna kommentarer och jag vet inte vrför det har blivit så??? Nu har jag försökt att kolla vad det är för fel men hittar inte nåt. Hmmm!
Ett sort tack till er som lämnat kommentarer!
//Ulwa

Yrsa sa...

Vad duktig du har blivit =).

*stolt syrra*