onsdag 9 december 2009

Fina Flickor

Hej!

Det var längesedan men har varken tid eller kraft att blogga. Jag har dock gjort två minialbum och just nu håller jag på med ett minialbum av små papperspåsar. Ska väl ta och göra 23 små presentpåsar åt mina små ettor men det blir i helgen de får göras.

I lördags på Scrapparazzis trevliga scrapträff blev jag äntligen klar med ett minialbum som jag har kämpat med de senaste månaderna. Mina flickor och jag har tagit en massa kort med webkameran, dessa har jag gjort svartvita för att de blev finare då. Webkamerafoton är ofta väldigt grumliga.
Historien bakom albumet är följande: För tio månader sedan köpte jag massor av grungeboard som har legat i mina gömmor sedan dess tills jag kom på att jag ska göra ett minialbum av materialet. Jag hade problem med att fästa papper på grungeboraden, som är ett väldigt konstigt material. Så jag jag gav upp, så de är bara ett fåtal sidor med papper (My minds eye "Penny Lane") och resten målade jag med rosa akrylfärg från Making memories. På framsida och baksida embossade jag kanterna med vitt embossingpulver. Jag har försökt att stämpla en massa swirlar och annat. Använt pearlmaker och Stickles (glitterlim), målet var att använda så lite köpt material som möjligt utan göra eget. Det lyckades inget vidare, alla dekorationer är från panduro utom blommor och en vit knapp. Jag har även en "overlay" dvs en bit genomskinlig plast över fotot på första uppslaget. Albumet har varit en lång process och jag trodde verkligen inte att jag skulle bli klar. Jag har även filmat mitt album och det gick inget vidare men det blev en liten film tillslut med musik från Multimediabyrån (som vanligt).Det var allt för den här gången. Jag ska försöka bli bättre på att lägga upp innehåll i bloggen.
//Ulwa

3 kommentarer:

La Vikinga sa...

Vilket fint album!!! Jag gillar formen. Jättegulliga rosa sidor med fina foton! Vilket jobb!

Men bra att veta att grunge board är så svårt att jobba tillsammans med papper... Vad ska man göra då -bara måla??

Zornitsa sa...

Jättefint album :)

Anki sa...

Helt underbart! Hoppas allt är väl med dig och de dina. Julen är ju snart här - så inte mkt tid till att skapa. Själv försöker jag nu lansera lite digitala stämplar. Får se hur det går! Var rädd om dig! Kram - Anki