torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År

Hej!

Tiden går fort och det är dags för ett nytt år och ett nytt decennium. Jag hinner inte med, barnen blir stora och jag blir äldre. Nyår för mig betyder en dag med reflektion och summering av året/ åren som gått, både positiva och negativa tankar far genom huvudet. Nog om det jag önskat att det nya året blir bättre än det förra.

Jag har pysslat lite senaste tiden, dock inga layouter. Jag får inte till dessa, utan fokuserar på att göra kort och minialbum istället.
En av mina väninnor fyllde 35 i höstas och vi har inte träffats sedan dess förrens nu vid jul (Grattis i efterskott), så jag har inte visat kortet i bloggen förrän nu.
Kortet är ett normal stort kort (cirka 10x15 cm) men jag har gjort en vågig kant med min Fiskars stans. Gult cardstock har jag hittat i mina gömmor och jag minns inte vilket märke det kommer ifrån. Det mönstrade pappret är från DCWV, glittrigt och väldigt "flickigt", inget genus tänk där inte;-) .
Siffrorna 35 är thickers från American Craft med lite textilkänsla. Det rosa bandet är köpt på Panduro. Gratisstämplen är från Reprint, finns att köpa på Scrapparazzi.'


Framsida:

Innuti:
Vad har jag mer haft för mig? Jo jag har gjort ett minialbum om jobbets studieresa till Island, i oktober. Island var underbart och jag vill diot igen!!! Vilket landskap!!!!
Albumet har varit klart ett tag men jag har inte gjort filmen klart. Jag tycker att det är enklast att göra filmer att visa minialbum, det blir ju så mycket kort som skall läggas upp på bloggen annars.
Albumets stomme består av gamla bokstavsregister (plast) som man har i pärmar, de är cirka 10 x15 cm. För att få pappret att fastna på dessa använder jag mig av Biltemas dubbelhäftande tejp. Den är kanonbra och man kan använda den till det mesta. . Produkterna kommer från två av mina månadspaket från The Scrapbook Nook dvs mönstrade pappret, dies och stickers som är använt är från October Afternoon "Road Trip" samt Lily Bee. Banden på sidorna av albumet är från mina egna gömmor men de kan komma bl. a från Chatterbox och Prima.Den tredje saken som jag tänk visa är det papperspåsealbum som jag har gjort för Scrapparazzi och finns detaljer kring det i Scrapparazzis blogg. Här är bara filmen som jag gjorde. Jag är grymt nöjd över mina två minialbum.Det var allt för idag! Så jag önskar allt och alla ett riktigt Gott Nytt År!

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Gillar alla objekt/alster!

Fråga: de klädda korten inne i pås-albumet; är det klädd cardstock eller färdiga kort på något sätt? En del hade väl ränder så det såg ut som om de var från ett block, färdiga att skriva på.
Jättefina!

Charlotta

Ulwa sa...

Hej!
Tack!
Kläddda korten eller tagsen har jag gjor själv med två olika mönstrade papper, penna och linjal. Jätte enkelt.De är stora nog att skriva ingredienser på och ha ett foo på maträtten på.
Gott nytt år!
//Ulwa