tisdag 1 juni 2010

Ännu ett vintage

Hej!

Jag har fortsatt att scrappa med pappersserien från Graphic 45 "Domestic Goddess". Papprerna har underbara färger och fina mönster. Jag gillar vintagestilen men den är svår och jag har insett att många av mina kort har samma upplägg. Motiv, band/ spets, blmma i ena hörnet och ibland en textstämpel. Jag tror att det börjar bli dags att gå kortkurs eller kanske börja scraplifta (härma) mer.
Material den här gången blev:
  • Spets, nål och knapp av något märke som jag ar glömt (tillhörde kitet, tror jag)
  • Prickig blomma från Petaloo
  • Svart blomma köpt på panduro (båda blommorna är tygblommor)
  • Biljetten är från Making memories
  • "Grattis" är Rub- ons (gnuggisar) från Heidi Grace (fiskars) och de gnuggisarna är inte så bra eller rättare sagt svåra att få över på papper. Vilken tur att jag gjorde ett vintagekort så at det inte behöver se perfekt och nytt ut.
  • Svart enfärgat papper köpte jag när jag var nybakad scrappar oc minns inte vilket märke men pappret är egentligen för tunt för att ha som kortbas.
Jag har gjort några kort till men de visar jag en annan gång. Ett av korten har en groda (en annan grodstämpel) och ett annat är med papper från Lily Bee. Mer än så tänker jag inte berätta. Välkomna åter!

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Som vanligt; divino! Gudomligt! Du har gjort ännu ett supervackert och jättefint kort!

Coola gammeldags papper. Jag skulle aldrig kunna göra kort i den stilen. Inte än i alla fall. Kanske ses vi i morgon - tänkte gå efter jobbet.

Charlotta

La Vikinga sa...

Missade dig igår....
Men du fick i alla fall det rosa kuvertet med blommorna från Chile!!

De hade väntat dår på dig ett tag..

Lycka till med nya hemmet!

Charlotta