fredag 18 juni 2010

Sommarlov!

Efter en lång vårtermin som har varit lärorik, rolig och väldigt intensiv så har jag äntligen fått gå på semester. Nästan två månader ledigt och det är så skönt att jag knappt kan fatta det. Oavsett hur bra jag tycker om mitt jobb, så välkomnar jag alltid en längre vila , såhär på sommaren. Det behöver jag eftersom jag alltid försöker göra mitt allra bästa, för att gå hem hem nöjd. De här månaderna som det är sommarlov ska jag inte tvinga mig till någonting utan bara ta dagarna som de kommer.

I lördags var jag på scrapträff på Scrapparazzi och fick faktiskt någonting gjort. Jag gjorde 22 stycken hörnbokmärken till min kära elever. Jag använde mönstrat papper från Remenisce (My jungle safari/heads up), ljusgult cardstock från Bazzil samt en stämpel med en uggla från Maya Road. Den alltid lika trevliga Charlotta LaVikinga tog kort på mig och mina bokmärken. De bilderna finns även på Scrapparazzis sida på Facebook. Här är jag och mina bokmärken:



Glad var jag oxå, det är så skönt nä man har avklarat ett projekt som har hängt över en ett tag, tycker jag. Sen är det alltid så mysigt på Zornitsas scrapträffar, så det blir man oxå glad över. Jag gjorde inte bara en massa bokmärken utan fick ett och ett halvt kort gjorda.
Jag fortsatte i min vintage stil och med mina papper från Graphic 45 "Domestic Goddess". Det blev ett ganska enkelt kort m ed en datumstämpel från Inkido som jag färgade med distressfärger (Tack Jenny) samt en fjärilsstämpel också från Inkido. Spetsen kommer från Prima, svart cardstock från något märke som jag inte minns namnet på.Allt annat material från Graphic 45.

Det var allt för nu. Nu ska jag sätta mig och bara njuta av min semester!

1 kommentar:

Lisa sa...

Bokmärkerna blev jättefina! Sen måste jag bara säga att dina vintage kort blir alltid fina =D
/Lisa