söndag 19 december 2010

Tändsticksaskskits

Hej!

Här sitter man en söndagmorgon med en massa barn i soffan och tittar på "New Moon" med tända ljus och kaffe i en mugg. Snön yr utanför och det är en härlig fjärde advent, perfekt!!!!

Jag har faktiskt pysslat de sista dagarna och nu gäller det bara att få iväg jlkorten med posten, missade sista datumet med julfrimärke, så det får helt enkelt bli vanliga frimärken.

På jobbet de senaste fem veckorna har vi i klassen haft en fantastiskt lärarstudent. Det har varit otroligt roligt och givande att få vara hennes hadledare. I fredags var det hennes sista dag och i avtackningspresent fick hon.... ja, precis ett tändsticksaskskit.

Material: Mönstrat papper och die cut från October afternoon "Road map", som jag fick i ett kit från Scrapbook Nook förra året, knapparna är från det kitet oxå. De små bokstäverna är från AdornIt och köpta på Scrapparazzi. Alla kanter är färgade med Ranger Distress Ink Walnut Stain. Ett enkelt och stilrent kit, tycker jag, är nöjd med resultatet.
Nästa kit gjorde jag igår till min mor och far. Det var adventsfika för släkten hemma hos dem. Istället för en blomma blev det ett litet större kit.


Material: Snöflingan är av chipboard (Maya Road) som jag har färgat med vit akrylfärg från Making Memories (Spotlight) och sedan haft en massa Funflock på för att den ska bli lite snölik. I mitten är det en vanlig påsnit köpt på kontorsmaterial på Coop. De röda och cremefärgade halvpärlorna är från Artoz. Det fina mönstrade pappret på tändsticksasken samt "God Jul" är från Maja Design "Gammaldags jul". Det röda pappret på påsen är från Making Memories (Mistletoe). Alla kanterna är färgade med samma färg som vanligt, Distress Ink Walnut Stain. Cellofanpåsen är köpt på Panduro.


Nu ska jag fortsätta att njuta av den lugna harmoniska och sköna söndagen, kanske ska ta och koka lite grönt te?
Må gott!!!

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Oj det blev en tidig morgon! Vilka fina ljus-kits du har gjort!!

Hoppas du slipper gå ut i snöyran....

Charlotta