tisdag 21 december 2010

Tomtearmé

Hej!

Jag har tillverkat en tomtearmé eller rättare sagt det kändes som det när jag satt och knåpade ihop små tags till mina elever. Det tog mig två kvällar att göra klart till alla barnen. Såhär ser det ut på mitt pysselbord just nu. Det är en riktigt tomteverkstad där. Det har blivit många timmar vid det bordet senaste veckan.


Här är 23 uppstämplade motiv som är färglagda med Promarkers och på luvornas vita detaljer är det Fun Flock så att det blir en liten luddig yta just där. Som en sista finish "chalkade"- sotade jag stämpelmotivet med Distress Ink Old Paper och Distress Ink Walnut Stain samt sprayade lite Glimer Mist Walnut Gold från Tattered Angel.

Stämpelmotivet satte jag fast på en tag (etikett) som man kan öppna, utstansade med en die från BossKut. Mönstrade papper från Ladybug and Friends "The Christmas Quilt - Handmade with Love" och My Mind's Eye "Holly Jolly - Candy Canes" Vilket passade bra eftersom etiketten skulle sättas fast på just en polkagriskäpp med band från Panduro.Imorgon kommer det fler alster. Det är äntligen jullov och nu har jag tid att skriva i bloggen, scrappa, träna och umgås med nära och kära. Herreud vilken höst det har varit!!! En väldigt bra men stressig!!
Må gott!!

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Ulwa du är ju fantastisk som sitter och pysslar till ALLA eleverna i klassen!!!

Because they're worth it???

La Vikinga