torsdag 3 mars 2011

Månadslayout Februari

Hej hopp i vårsolen!

Här scrappas det för fullt. Det är vad min tid går till nu när det är sportlov. Barnen sitter bredvid och färglägger stämpelmotiv med mina promarkers. Yngsta dottern är ett proffs får till färg på jeans och hud otroligt bra.

Såg en underbar film igår vid namn Trassel, den inspirerade mig i mitt "skapande" med alla färger och sagolandskap. Jag är ju en sucker för glitter, feer och sagor. Fjärilarna som flög i 3d var underbara. Rekommenderar filmen Trassel!!!!

Idag tänkte jag visa min månadslayout för februari. På Svensk Scrapbooking har de en utmaning att man ska scrappa en layout/ månad under 2011. Jag beslutade mig för att göra ett minialbum där varje uppslag är en månad. Kort beskrivning av hur månaden varit och mina mått samt ett till två foton på mig. EGO!!!!

Material: Jag fortsätter att nagga av mitt månadskit från Scrapbook Nook. De mönstrade papperna (med hjärtan),bården och siffran 2 är från SassafrasLass. Vitt respektive det härliga turkosa cardstocket är från Bazzil. Hjärtarna har jag stansat ut på matchande spillbitar och satt fast knappar från egna gömmor. Likaså bladen har jag stansat ut på spillbitar. Bokstäverna som stavar februari är blandade Thickers från American Craft.
Min journalingruta, där jag har skrivit är faktiskt öppningsbar och på insidan står mina mått. Jag funderar på att sätta ett foto på mitt nyfärgade hår men jag har inte lyckats koppla in skrivaren till datorn som fotot ligger på. Luckan stängs med ett genomskinligt fotohörn samt ett av hjärtarna.

Igår eller om det var i förrgår kom mitt kit med nya Hänglarstämplar. De är otroligt fina men lite för stora för ett normalstort kort, nu kommer jag få göra stora kort 15cmx 15 cm. Jag har gjort ett kort med en av stämplarna och det kommer att finnas i bloggen imorgon.Må gott!!!

2 kommentarer:

Cath. sa...

Snyggt! Och smart att göra ett minialbum av det! Jag måset framkalla foton så jag kan komma igång med min amånadslayouter!
Kramar!

Elisabet sa...

Snyggt! jag gillar den taggiga kanten bredvid journalingrutan.

Så kul att dina barn också gillar att pyssla!