tisdag 26 augusti 2008

3 Lo

Hej!

I lördags var det scrapträff och det var superkul. De tio timmarna som vi satt ochpysslade swischade förbi och helt plötsligt var det dags att åka hem. Ett stort tack till Zornitsa!!!
Jag fick faktiskt lite gjort denna gången. Jag började klä en kartong som jag ska göra lite snyggare. Jag gjorde dessutom 3 LO. Två från båtluffen förra året i Grekland och en från cykelsemestern förra året.

Den här Lo som är nedanför. Är om vårt strandliv på Ios och Amorgos. Om man tar lokalbussen på Ios så stannar bussen vid fantastiska enskilda stränder. De två översta bilderna är från stranden Agia Theodotis. Lokalbussen kommer två ggr per dag, en gång på förmiddagen och en gång sent på eftermiddagen. Det finns en taverna och inga solstolar och knappt några människor. Vi var där en jätte varm dag. Det gick knappt att ligga på stranden men vi la oss i en liten vik med klart vatten att snorkla i. Papper till LOn är: American Traditional Design "Beach fun Brights" och cardstock från Papermania. Dekorationer från YouDo.


Lo här nedan är från båtluffen och båten som vi åkte med från Naxos till Amorgos en otroligt varm (cirka 40 grader) och fuktig dag. Några dagar senare tog vi "Skopan" från Amorgos till Koufinissi då var det blåsigt och cirka 10 grader kallare. Skopan gungade rejält men barnen klarade den tidiga och gungiga resan perfekt. Filippa sov stora delar och Elvira roade oss som alltid med sitt prat och positiva attityd. Cardstock från DCWV och designark från DaisyD's "Skipping Stones" och Basic Grey "Sultry- citron". Blommorna är från Prima. Kanppar, bling och band vet jag inte varifrån jag har köpt dem. Chipboarden har jag klätt och sedan skrivit journaling i.

Den sista Lo: visar en tradition som vi har på de stora cykelsemestrarna på Åland. När vi har kommit fram till campingen efter en dags cykling så tar vi oss en liten whiskey (barnen får festis) och några nötter. Vi kallar detta "Tältresare". Efter denna ritual är det betydligt roligare och enklare att slå upp tälterna. Bilderna på den här LO:n är från förra årets cykling. Huvusbilden visar våra små söta whiskeyglas. Mönstrat papper från Basic Grey Blitzen collection "Wonderland" och cardstock från DCWV och Bazzil Basic.

Nu har jag inte mycket mer att skriva men sedan i lördags har jag inte pysslat. Jag har haft fullt upp med mina Traderaauktioner. Imorgon kan jag nog börja scrappa lite igen. Jag vill göra fler waterfallkort. Vi ses när vi ses!

5 kommentarer:

Pia sa...

Fina LO´du har gjort! Kul med scrapträffar!

rebecka/bleckvard sa...

tjusiga lo´s! :)

www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

sandra sa...

Jättemysiga LO.s, semesterkorten måste vara roliga att jobba med.
Gillar särskilt den första med snäckorna och sjöstjärnorna.

M@gs sa...

Vilka fina LO det blev... jag ångrar att jag inte anmälde mig...
Kram

Cornelia sa...

Hejsan! Tack för kommentar i min blogg!
Biljetterna är det nån tjej på Scrappiz som gjort, men jag kommer inte in där, så jag har fått dem av en annan tjej ;) Det är ett worddokument, som man kan ändra texterna på, och så skriver man bara ut det på nåt lämpligt papper i sin egen skrivare. Vips, massor av biljetter för nästan inga pengar alls! Otroligt bra!

Nu ska jag titta vidare här hos dej, ser ut att finnas mycket inspiration att ta del av!