tisdag 26 juli 2011

Io, ditt lilla busfrö

Hej!
Här kommer en LO med min systerdotter tillika guddotter Io. Hon är en glad, spexig tjej som vet vad hon vill. Fotona är tagna på hotellbalkongen på Naxos, där vi spenderade sen eftermiddag/ tidig kväll med att spela spel, prata, äta snacks dvs umgås.
Den här LO:n är gjord enbart för att den ska matcha gårdagens LayOut. Fotografierna hade jag tänkt att scrappa men kanske inte med de här papprerna men det blev bra ändå. Jag har inte gjort någong "journaling" (som det heter på scrapspråk), om jag kommer på vad jag ska skriva blir det nog en gömd tag/lapp, som man kan dra fram och läsa på.

Jag har använt grymt mycket halvpärlor från Inkido. Fyllt vissa dekorationer med Glossy Accents, syns inte på kortet men i verkligheten syns det lite grann.
Material:
  • Mönstrade papper från October Afternoon "Seaside" och "Fly a Kite".
  • Die Cuts och stickers från October Afternoon.
  • Blomma med brad är från My mind's eye.
  • Hjärtan har jag stansat ut och sedan satt en halvpärla i mitten.
  • Anteckningspapper från Jenni Bowlin, som jag har färgat med Distress Ink Scattered Straw och Mustard Seed.
  • Stickersbokstäver Cherry Pie (My little Shoe Box) och gula foamthickers från American Craft. Små stickersbokstäver från AdornIt.
  • Band från Panduro, knappar från American Craft.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt, skulle ha fikat med en kompis men hon är sjuk. Jag kommer i alla fall att lägga ut lite nya saker i under ettiketten "till salu" i min blogg.
Må gott!!1

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Tänkte just skriva att "pappar den inte ihop med gårdagens LO"? men så läste jag texten och så var det ju så det var - gillar papperen naturligtvis!

Heja Grekland!!! Tack för att vi får se de fina bilderna från er semester bland båtar och öar!

Charlotta