måndag 25 juli 2011

Mmm Juice- ett tävlingsbidrag, igen

Hej!

Här där jag bor är det återigen en regnig dag. Jag försöker tänka positivt att träd, djur och blommor behöver regn då och då. Jag har trotsat regnet och sprungit en mil. Idag gick det otroligt bra, skulle ha kunnat springa längre men hade inte tid, skulle till gymmet och ha personlig tränare.

Jag har gjort en LO (LayOut) till sommatävling 1 på Mollys scrapbooking, tack LaVikinga, det var i hennes blogg som jag fick reda på att de hade en tävling. Man skulle inspireras av en gul undulat, dvs scrappa något med gult och med formen runt.

Den här LO:n har foton från årets Greklandsresa, vi har kommit till Naxos Stad (Agios Georgios) och på ett strandcafé, vi satt där några eftermiddagar och drack juice, frappe eller öl, beroende på vad man var sugen på. Min äldsta dotter och min systerdotter testade olika juicer och den här gången blev det färskpressad ananasjuice.
Det är underbart att sitta i halvskuggan vid stranden och dricka en kall dryck. Höra musik spelas, folk prata och se alla glada människor som badar eller gör andra strandaktiviteter. Jag önskar varje gång att man kan pausa tiden en stund för att få njuta extra länge.
Här är LO:n:

Några närbilder på dekorationerna. Dekorationer är bl. a die cuts från October Afternoon. Nu fick jag äntligen chans att använda dem. Satt fast dem med 3d kuddar i olika tjocklek.Jag har verkligen klivit ur min bekvämlighetszon med den här LO:n. Jag har använt akrylfärger, distressfärger (bl. gula) och använt remsor av papper. Jag har även skvätt ut röd (worn lipstick) distressfärg blandat med perfectpearl- vatten för jag tyckte att det vita såg så vitt och tomt ut. Prickarna syns lite på den understa bilden.

Material:
  • Mönstrade papper och die cuts från olika kollektioner från October Afternoon. Det gula papprert har jag använt ett annat papper (från Crate Paper) som mall för att kunna klippa ut cirkeln med scallopkant.
  • Enfärgat vitt papper från RePrint eller Inkido, något svensk företag.
  • Halvpärlor från Inkido.
  • Rosa Brad från Pink Paislee.
  • Journalingruta från Jenni Bowlin.
  • Gula Tickers från American Craft. De röda glittriga stickers bokstäverna kommer jag inte ihåg märket på men just den här färgen heter Cherry Pie.
  • Knappar kommer nog från Basic Grey men det kan även vara Making Memories. De var bland de första scraprelaterade saker som jag köpte för 5- 7 år sedan.
Nu ska jag göra en sida som ska sitta tillsammans med den här sidan i vårt album. Jag använder samma papper men olika design och dekorationer. Vissa av dekorationerna har jag satt Glossy Accents på så de har legat och torkat medan jag har tränat och ätit lunch. Vi ses!!!

3 kommentarer:

Susanne sa...

Hello!!
Fick en massa inspiration till att pyssla när jag såg alla dina fina alster. Vill gärna komma igång med att scrappa mer kontinuerligt.
Hoppas allt e bra. Ha det gått Susanne

Elisabet sa...

En jättefin lo! Gillar speciellt den söta humlan. Visst är det inspirerande att hitta tävlingar där man får prova nåt nytt?

La Vikinga sa...

Snyggt; gillar alla fina frukter och formen på det gula mönsterpapperet!!

La Vikinga hälsar!