fredag 16 september 2011

Nya grejer

Hej!

När jag skriver det här ligger jag dubbelvikt i soffan, jag har fått ryggskott eller något som liknar ryggskott. Jobbade igår och trodde att jag skulle dö av smärta hela tiden men det gjorde jag inte. I eftermiddag ska jag till naprapaten, har aldrig tidigare träffat en naprapat.
Det plingade på dörren för en stund sedan och då kom mina nya stämplar från Ali Edwards. Jag har börjat prenumerera på hennes månadskit. Att stämplarna kom fick mig på lite bättre humör. Härom dagen fick jag dessutom ett paket från USA och "Simon Says Stamps", det har jag väntat på sedan mitten av juli. Det har åkt till fel adress och fick åka hem igen men nu har leksakerna kommit till sitt nya hem. Jag fick ett paket med bling som tröst att det har strulat så mycket. Idag har jag legat och tittat på dem och tänkt ut vad jag ska skapa med alla mina nya saker.

I någon vecka har jag hållitpå med layout på min yngsta dotter när vi var på Gröna Lund i somras. Hon är tio år gammal och vill åka alla saker men är för kort. Hon får fortfarande bara åka de attraktioner för barn som är längre än 110 cm. E blir ganska besviken och ledsen när vi har varit på Grönan de senaste åren, syrran kan ju åka allt.
Jag kunde inte hålla mig från att öppna en av de nya förpackningarna med stämplar och har stämplar högst upp i höger hörn "My prescious".
Det har gått åt mycket material till den här LO:n av många olika märken. Det har varit en rolig process, där jag inte hade någon färdig bild innan i huvudet utan bara plockade ihop material vartefter.
Swirlarna och pärlflossen symboliserar Berg- och dalbanor. Swirlarna är utstansade med en "die" från BossCut, jag gjorde det flera gånger och klistrade ihop dem så att de är ganska tjocka och påminner lite om chipboard.
Några närbilder:
Hjärtan är utstansade med en stans från Easy Cut. Jag har satt en massa Glossy Accents på för att det ska bli lite roligare att titta på dem. Hjärtan är fastsatt med 3d- kuddar,

De stämplade swirlarna och blommorna är från ett stämpelset från Basic Grey, stämplar med Distress Ink Walnut Stain och lite pearlmaker i mitten. Tagsen är gjorda med en "die" från Bosscut som jag sedan har klätt med papper och stämplat med stämplar från Ali Edwards. E ska få skriva på dessa sedan om sina upplevelser på Grönan. 
Material:
Mönstrade papper är Basic Grey "Hello lusciuos" och "lemonade". De kollektionerna passar varandra perfekt.
Kraft Cardstock från Bazzill.
Rosa Brads från Creative imaginations, silvriga brads från Reprint (tror jag)
Bokstäver från Basic Grey (bruna) och American Craft (rosa)
Spetsen är nog från Prima.
Pärlflossen har jag köpt på Scrapparazzi.
Stickers från My Mind's Eye Stella Rose.

Jag har säkert glömt något material men det får du stå ut med. Nu ska jag vila en stund innan det är dags att planera måndagens lektioner. Må Gott!!!

2 kommentarer:

A-S sa...

Hej! Varifrån beställer man hennes månadskit?? :) Svara hemskt gärna på slalomprinsessan@hotmail.com
Hälsningar Anna-Sara

Ulwa sa...

Hej!
Ursäkta sent svar.
Technique Tuesday heter företaget som gör stämplarna och jag prenumererar på deras månadspaket.