onsdag 28 september 2011

Scrapträff del 3

Hej!
Jag fortsätter att berätta om mina upplevelser på Scrapträffen anordnad av Stockholm City Scrap. Jag satt vid ett bord med väldigt trevliga människor. Det pratades, skojades och scrappades. Det kommer bilder på min scrapbord men jag kan tyvärr inte föra över dem från mobilen just nu.
Jag hade den stora turen att vinna priser båda dagarna genom lottning. Första dagen ett presentkort från Scraphuset och andra dagen ett kit med bla chipboardbokstäver och det fick jag från Scrapbruket.
Passade på att göra en LO till två tävlingar, en på träffen och en för Sketchy Thursdays skiss. Se nedan. På träffens utmaning var det att man skulle använda masker och mistsprayer. Jag gjorde mina masker genom att stansa ut hjärtan och klippa ut ett stort hjärta.
Min LO:

Fotona är tagna uppe på Akropolis. Vi har varit i Aten cirka 4- 5 gånger men det var 2000 som vi sist var upp på Akropolis. Underbar utsikt och Aten breder ut sig över ett stort landområde och ändå ner till det vackra blåa Medelhavet.

Material:
Mönstrade papper och stora stickersbokstäver från October Afternoon
Stämplar från Ali Edwards Tecnique Tuesday
Blått band från Panduro.
Mistspray från Memories

Det var allt för nu!

3 kommentarer:

La Vikinga sa...

Som sagt; snygg LO och väldigt kul detalj med de lite sneda hjärtana som mask!

Tänk att du ständigt förnyar dig - jag beundrar dig för det!

Charlotta

Elisabet sa...

Väldigt vacker tolkning av skissen.
Grattis till dina vinster!

Julie Tucker-Wolek sa...

This is GORGEOUS! I loveeeeeee the misting! Thanks so much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):)