onsdag 11 april 2012

Del 6 Spillbitar två kort

Hej!

Under hundpromenaden idag kom en tanke... är det vår eller höst? Just nu befinner vi oss i någon slags mellanzon, årstidsmässigt. Det är grått, blött och småkallt. Till råga på allt är jag genomförkyld och jag verkar inte bli bättre.

Det första kortet idag har jag använt en av mina nya stämplar, en av få som jag har köpt icke begagnat. Stämpeln är från the Greeting Farm och heter Edward och ja, döpt efter Edward i Twilight. Bakgrundspappret är embossat med embossingfolder från Tim Holtz och sedan färgad med Jenni Bowlin stämpelfärg, cough syrup.
Material:
Mönstrade papper från Basic Grey och Pink Paislee.
Knappar från min egen samling.
Grattisstämpel från RePrint.
Stämpelmotiv från The Greeting Farm färglagd med Promarkers.

Det andra kortet gjorde jag på en scrapträff för en månad sedan. Tiden går fort när man har roligt (och tråkigt verkar det som).
Material:
Mönstrade papper från Three Bug In a Rug och Lily Bee (tror jag)
Knappar från SEI
Stämpelmotiv från Magnolia, färglagd med Promarkers.

Om en stund ska jag åka och hämta mina barn och lämna tillbaka hundarna. Barnen har varit med deras mormor och morfar och jag fick passa mina föräldrars hundar istället. Hundarna är så mysiga, de är glada och gosiga. Jag känner mig älskad och uppskattad av dem Jag förstår att sjuka blir friskare fortare när man har tillgång till ett djur. Må gott!

1 kommentar:

Mikaela sa...

superfina kort. jag gillar främst det första kortet!