tisdag 28 oktober 2008

De senaste skapelserna

Hej Hopp!
Det var nu drygt en vecka sedan jag uppdaterade bloggen. Det har varit lite mycket nu men tid för lite scrap har man ju alltid. Jag är även väldigt glad för jag vann underbara scrappers choice papper på Scrapparazzis blogg Tack så jätte mycket!

Här är en LO på min dotter Filippa när hon är cirka 2 år. Hon har lyckats ta sig in i skåpet med soporna och tagit en yoghurtkartong. Filippa har alltid varit en tjej med underfundig humor, tokiga bus men ändå en ängel.

På den här LO:n har jag använt min crop- a- dile för första gången, det kommer nog bli en hel del alster med öljetter nu. Är så glad över den! Mönstrat papper är 3 bugs in a rug Jovial- serien. Cardstock från Papermania och Bazzil. Titeln är med mitt stora QK alfabet och jag har använt glossy accent på bokstäverna.

Det blev även en LO på min yngsta dotter, det ska ju vara rättvist. Det är en LO på henne när hon är 2,5 - 3 månader. Filippa har tryckt på henne en prinsesskrona, därav titeln "Våran egna prinsessa"(dålig svenska). Från det att Elvira föddes har vi inte haft en lugn stund. Det är full fart framåt. Lägg märket till blicken, den är inte att leka med. På LO:n vet jag inte vad de mönstrade papprerna heter. Cardstock från PaperMania och Bazzil. Blingbrads från Karen Foster. Hjärtarna är chipboards som jag har klätt med papper och stickles. Jag har satt fast lite öljetter och snören. Alfabetet är från XCut. Det finns ganska mycket punchinella på Layouten men den syns väldigt dåligt på fotot.Vad har jag hunnit mer. Jo, jag har gjort en dubbel LO om midsommaren 2008. Efter en idé som jag fick i det senaste numret av Creatin Keepsakes. Istället för en massa blommor och blad som man förknippar med midsommar, så har jag gjort en LO utan krusiduller och annat "tjafs" Här är den:


Jag har även gjort 8 receptkort till en swapp. Nu börjar jag förstå varför jag inte har hunnit uppdatera bloggen. Jag har ju haft fullt upp att skapa. Vi ses när vi ses. Jag ska försöka att uppdatera en gång till innan jag opereras på torsdag. SeeYa!

Inga kommentarer: